Boruta Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nigdy tego nieslyszalem. Kozacki kawalek. Ciesze sie nem ,że Ci ssię podoba:) Wszystkiego dobre i pamiętaj:BEZ MUZYKI ŻYCIE BYŁO BY POMYLKą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Faktycznie kawałek kozacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Dziś zmiażdżyli na koncercie w Wrocławiu!!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw:twisted::twisted::twisted: No niezłe. Zarąbiste :) Nem widzę że sobie trzepną avatara z klipu :4:- fajnie wygląda Czytałam właśnie o Laibach na wiki. Rozbawiła mnie wypowiedź wokalisty "jesteśmy w takim stopniu faszystami w jakim Hitler był malarzem" :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Edytowane 24 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Rozbawiła mnie wypowiedź wokalisty "jesteśmy w takim stopniu faszystami w jakim Hitler był malarzem" :mrgreen::mrgreen::mrgreen: No dokładnie, Panowie mają naprawdę kozackie teksty i są Słowianami a nie Germanami:) A tu coś na dziś: TEŻ MIAŻDŻĄ!:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) :bry: Chórek bez Karin Fjellander , ale tu jest dobra jakość dżwięku. [video=youtube;2ZQ0BsNi24A] Edytowane 27 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Therion to przede wszystkim:Therion - Lepaca Kliffoth - YouTube dla mnie ZNISZCZENIE!:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ich koncert sobie z 2004 sciagnij.Własnie z Karin Fjellander. Boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ich koncert sobie z 2004 sciagnij.Własnie z Karin Fjellander. Boskie. Chyba kup DVD, wiesz my tu nie szerzymy Piractwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 hehe zabawne To kup i mi pożycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jakoś tak stare czasy na Tripie mi się przypomniały za ten tekst:This is my churchThis is where I heal my hurt...Enjoy friendshappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobranoc Przyjaciele i pozdrowienia dla Ludzi Nocy!bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 akurat Boruta mnie zaskoczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Schizm mam jak posłucham tego godzinę , ale kawałek świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Schizm mam jak posłucham tego godzinę. ha ha no bardzo śmieszne. :2bacik: Dla Soulr,[video=youtube;ggy9Qv7NbrM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ggy9Qv7NbrM Edytowane 3 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Zuza ale to juz słyszałem [video=youtube;ggy9Qv7NbrM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ggy9Qv7NbrM Już kiedyś taki odgłos słyszałem na trasie Świdnica - Wrocław jak przy 140 wypadłem z drogi i zaliczyłem 7 razy decha Alfą , gniotące sie blachy brzmiały identycznie tylko nie było tyle sopranu. Edytowane 3 Października 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) e tam. nie ma to jak dobra muza ale dla odmiany, bo od niedzieli zatęskniło mi sie za nim: Dżem - List do M - Bydgoszcz '93 - YouTube i coś za co Riedel powinien zgarnąć oskara: [video=youtube;URwEMEfj41o] Edytowane 3 Października 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 jakoś tak stare czasy na Tripie mi się przypomniały za ten tekst:This is my churchThis is where I heal my hurt...Enjoy friendshappy_bmw za***isty kawałek i wspomnienia z tamtych czasów :party::drunk::2bacik::2bacik::dance::gril::grill:bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Wczoraj po 23 na TVN7 było Tenacious D in The Pick of Destiny, więc nie mogę nie polecić tego: I tego: [video=youtube;ea0KMWewNNg]http://www.youtube.com/watch?v=ea0KMWewNNg Jak i całego filmu lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ale Jazda, Lord się ukazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 dobry film :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Beelzeboss :lol: [video=youtube;BVXTmav24Wk] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Maynard miażdży:) A tu Polska: na początek dnia dla mnie bombabmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 :bry:Chórek bez Karin Fjellander , ale tu jest dobra jakość dżwięku. [video=youtube;2ZQ0BsNi24A] Normalnie !!!! Jak uskyszalem ten kawalek w podstawowce to zakochalem sie w kapeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 muza kozak teledysk tez świetny:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi