Zuza5 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jedna moim zdaniem z lepszych jej piosenek ONA - Drzwi - YouTube a to niezłe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Moja lista kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 coś dla "mistrzów prostej" jeśli zrozumieją przekaz oczywiście dobre jak i cała płyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 doby bicior... choć na początku nie podobała mi się [video=youtube;UqXVgAmqBOs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zasłyszane niedawno z jakiegoś filmiku [video=youtube;mDw98r7zLO8] http://www.youtube.com/watch?v=mDw98r7zLO8 Oprócz tego uzależniający hit ze stanów:lol: [video=youtube;9bZkp7q19f0] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) W teledysku Psy- Gangam Style, fajna jest ta panienka w 2.11 W chyba podobnymtonie muzycznym stare A ja sobie wrzucam i zaczynam swoje obowiązki dnia..:-PBajeczne: Sześć cylindrów mnie napędza, chociaż w domu głód i nędza...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Stanie się to jedną z moich zasłyszanych od innych złotych myśli hehe. Edytowane 14 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 "Zabrałaś mi samochód - nowe BMW ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nie wiem czy już było ale : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Bajeczne: Sześć cylindrów mnie napędza, chociaż w domu głód i nędza...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Stanie się to jedną z moich zasłyszanych od innych złotych myśli hehe. :lol: "Zabrałaś mi samochód - nowe BMW ..." Manchester całkiem przyjemny zespół. W innej swojej piosence również nawiązują do BMW . "Zostawiłaś mnie, bo ja nie mam nie szemranych spraw, nie używam ostrych słów i nie jeżdżę BMW." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Marilyn manson - Sweet Dreams (Official Video) - YouTube Dobranoc :twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) dzwonek dla śpiochów: Opeth - The Twilight Is My Robe - YouTube A kiedys ten utworek strasznie działał mi na nerwy. Jest doskonały.Progresywne granie z delikatnymi fragmentami.Ogień i woda. oraz: z ulubionego koncertu i w ulubionej stylizacji :wink: a tu cały koncert w dość dobrej jakości: i dzieńdoberek Edytowane 18 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 dzwonek dla śpiochów:Opeth - The Twilight Is My Robe - YouTube A kiedys ten utworek strasznie działał mi na nerwy. Jest doskonały.Progresywne granie z delikatnymi fragmentami.Ogień i woda. oraz: z ulubionego koncertu i w ulubionej stylizacji :wink: a tu cały koncert w dość dobrej jakości: i dzieńdoberek AARON,ANDREW I EKIPA MIAŻDŻĄ! NIE NA DARMO NAZYWA SIĘ GO "WISIELEC"CO OZNACZA,ŻE PO ICH WYSŁUCHANIU I POCZYTANIU TEKSTÓW MASZ OCHOTĘ SIĘ POWIESIĆ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) AARON,ANDREW I EKIPA MIAŻDŻĄ! NIE NA DARMO NAZYWA SIĘ GO "WISIELEC"CO OZNACZA,ŻE PO ICH WYSŁUCHANIU I POCZYTANIU TEKSTÓW MASZ OCHOTĘ SIĘ POWIESIĆ... Boruta. Ano. A inna tematyka. Myślisz że ludzie mają szeroką fantazję, czy coś w tym tkwi, jakisz diabeł, np. Boruta :4: [video=youtube;UpFPo8wTAp4]http://www.youtube.com/watch?v=UpFPo8wTAp4 [video=youtube;wPJvC51HoVU]http://www.youtube.com/watch?v=wPJvC51HoVU&feature=related Edytowane 19 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ha mam to na penie w aucie i jak wpada na ten utworek to decybele idą w górę happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) K44, "Tajemniczą księgę.Prolog" mam częściowo na empeczy :-P, bo chociaz to nie moj typ muzyczny, oni: jedyna chyba tego typu kapela w Polsce, która była nawet dobra. Czekam na film. Premiera 20.09. Szkoda że Magik zapragną bungee bez liny, bo chłopaki dawali radę.Fakt, że zaczynali w czasach, gdy na rynek muzyczny mozna było łatwiej się wybić z powodu mniejszej konkurencji i a głównie dlatego, że rodzimy hh&rap można powiedzieć raczkował..o hardcore psycho rapie, który ponoć tworzyli- jak sami mawiali, to już nie wspomnę. W każdym razie są niedopodrobienia w swojej dziedzinie, przynajmniej jak do chwili obecnej żadnej grupie się to nie udało. W 2011 Magik dostał 8 miejsce na liście najlepszych polskich raperów wg "Machiny", czyli w 11 lat po śmierci,to mówi samo za siebie. Edytowane 19 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 :bry: Coma Spadam - YouTube Coma - Transfuzja - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 przy tym się fajnie jedzie jak ktoś lubi takie klimatykuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Sandstorm - YouTubeprzy tym się fajnie jedzie jak ktoś lubi takie klimaty dobra stara muza:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Stare, nie mój klimat, ale nie znaczy, że złe :dance: [video=youtube;tpKCqp9CALQ] [video=youtube;N6voHeEa3ig] A to już jedna z moich perełek bmw_1: [video=youtube;6Q0fH_K1HWY]http://www.youtube.com/watch?v=6Q0fH_K1HWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dziś zmiażdżyli na koncercie w Wrocławiu!!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw:twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Tanz Mit Laibach - YouTube Dziś zmiażdżyli na koncercie w Wrocławiu!!! Nigdy tego nieslyszalem. Kozacki kawalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 a to robota 2:42 dla Was moi przyjaciele:) klasyka i jeszcze to: o tej porze brzmi to bosko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi