Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

W teledysku Psy- Gangam Style, fajna jest ta panienka w 2.11

W chyba podobnymtonie muzycznym stare

A ja sobie wrzucam

i zaczynam swoje obowiązki dnia..:-P

Bajeczne: Sześć cylindrów mnie napędza, chociaż w domu głód i nędza...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Stanie się to jedną z moich zasłyszanych od innych złotych myśli hehe.

Edytowane przez Zuza5

Bajeczne: Sześć cylindrów mnie napędza, chociaż w domu głód i nędza...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Stanie się to jedną z moich zasłyszanych od innych złotych myśli hehe.

:lol:

"Zabrałaś mi samochód - nowe BMW ..."

Manchester całkiem przyjemny zespół. W innej swojej piosence również nawiązują do BMW ;).

"Zostawiłaś mnie,

bo ja nie mam nie szemranych spraw,

nie używam ostrych słów

i nie jeżdżę BMW."

dzwonek dla śpiochów:

Opeth - The Twilight Is My Robe - YouTube

A kiedys ten utworek strasznie działał mi na nerwy. Jest doskonały.Progresywne granie z delikatnymi fragmentami.Ogień i woda.

oraz:

z ulubionego koncertu i w ulubionej stylizacji :wink:

a tu cały koncert w dość dobrej jakości:

i dzieńdoberek :P

Edytowane przez Zuza5

dzwonek dla śpiochów:

Opeth - The Twilight Is My Robe - YouTube

A kiedys ten utworek strasznie działał mi na nerwy. Jest doskonały.Progresywne granie z delikatnymi fragmentami.Ogień i woda.

oraz:

z ulubionego koncertu i w ulubionej stylizacji :wink:

a tu cały koncert w dość dobrej jakości:

i dzieńdoberek :P

AARON,ANDREW I EKIPA MIAŻDŻĄ! NIE NA DARMO NAZYWA SIĘ GO "WISIELEC"CO OZNACZA,ŻE PO ICH WYSŁUCHANIU I POCZYTANIU TEKSTÓW MASZ OCHOTĘ SIĘ POWIESIĆ...

AARON,ANDREW I EKIPA MIAŻDŻĄ! NIE NA DARMO NAZYWA SIĘ GO "WISIELEC"CO OZNACZA,ŻE PO ICH WYSŁUCHANIU I POCZYTANIU TEKSTÓW MASZ OCHOTĘ SIĘ POWIESIĆ...

:D Boruta. Ano. :D

A inna tematyka. Myślisz że ludzie mają szeroką fantazję, czy coś w tym tkwi, jakisz diabeł, np. Boruta :4:

[video=youtube;UpFPo8wTAp4]http://www.youtube.com/watch?v=UpFPo8wTAp4

[video=youtube;wPJvC51HoVU]http://www.youtube.com/watch?v=wPJvC51HoVU&feature=related

Edytowane przez Zuza5

K44, "Tajemniczą księgę.Prolog" mam częściowo na empeczy :-P, bo chociaz to nie moj typ muzyczny, oni: jedyna chyba tego typu kapela w Polsce, która była nawet dobra. Czekam na film. Premiera 20.09. Szkoda że Magik zapragną bungee bez liny, bo chłopaki dawali radę.Fakt, że zaczynali w czasach, gdy na rynek muzyczny mozna było łatwiej się wybić z powodu mniejszej konkurencji i a głównie dlatego, że rodzimy hh&rap można powiedzieć raczkował..o hardcore psycho rapie, który ponoć tworzyli- jak sami mawiali, to już nie wspomnę. W każdym razie są niedopodrobienia w swojej dziedzinie, przynajmniej jak do chwili obecnej żadnej grupie się to nie udało. W 2011 Magik dostał 8 miejsce na liście najlepszych polskich raperów wg "Machiny", czyli w 11 lat po śmierci,to mówi samo za siebie.

Edytowane przez Zuza5