Zuza5 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzień dobry Smar SW - Świadomość - YouTube Smar SW - Nie zabijaj - YouTube Polski punkrock, niezłe ma niektóre kawałki.Niektóre,..punk to punk Na poranek dla Maxbimmerów: Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Bry:) Zuza5 - miło zacząć dzień przy A perfect circle - dziękować za dobra nutę polecam Reamonn - Promised Land [HD] miłego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 szatańskie nuty atakują moje serce - całe szczęście coraz więcej ludzi na naszym forum słucha szarpidrutów to i ja coś dorzucę: byłem na ich koncercie dobrze napierdalają no i jeszcze coś z klasyki: też ciekawa propozycja: a tu coś z niemiec (kobieta na wokalu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Heaven Shall Burn - przypadkiem zaliczyłem ich koncert w NL FlyLeaf - usłyszałem w kinie na Die Hard 4.0 i zacząłem szukać co to, bo mi się spodobało. Drobna kobietka z potężnym wokalem... A jak już o kobitkach z potężnym wokalem mówimy: [video=youtube;7KDrqC6NjNQ]http://www.youtube.com/watch?v=7KDrqC6NjNQ&feature=youtu.be I na wyluzowanie: "...Wrocław od zawsze poddaje się ostatni..." lolol [video=youtube;3gGFL0vb8cg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Angela Robi Robotę A ja ostatnio mocno siedzę w Soundtrackach i polecam ten: Film miażdży, a Muzyka wspaniała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Quake II (2) Soundtrack - HQ - Quad Machine - YouTube I generalnie caly soundtrack Quake 2 urywa dupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Prawda! Ja polecam też caluteńki soundtrack z naszej rodzimej produkcji - PainKiller: [video=youtube;_JajKsPsygQ] Oraz coś, co mnie rozłożyło na łopatki: MaxPayne 3: [video=youtube;zEH_LSL4rVw] Edytowane 6 Września 2012 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Szukając bajki z czasów PRL wpadłem na : [video=youtube;FduIZ8a1ciw] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Szukając bajki z czasów PRL wpadłem na : [video=youtube;FduIZ8a1ciw] Co to Niemiecka Doda z Nergalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Oraz coś, co mnie rozłożyło na łopatki: MaxPayne 3: [video=youtube;zEH_LSL4rVw] Zajefajne! Gry jeszcze nie grałem,ale to kwestia czasu a muza super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Quake II (2) Soundtrack - HQ - Quad Machine - YouTubeI generalnie caly soundtrack Quake 2 urywa dupe Quake II potęga gra, a muza do autka superancka!!!! Bravo Nem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Co to Niemiecka Doda z Nergalem? Nie bardzo prymitywna podróbka Rammstein-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Kilka kawalkow z ciezszych brzmien I moi ulubiency i te genialne solowki : Chyba najlepsze nagranie Kid Rocka: Na koniec kapela ktora wygrala Eurowizje ale nagranie mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cure, The - Push (with lyrics) - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czasami też mam takie wrażenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 BEMA, MEROL, BENTLEY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czasami też mam takie wrażenieStrachy Na Lachy - Żyję w kraju - YouTube doba nuta:) słucham często:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) byłem na 10ciu woodstockach ale nadal bezapelacyjnie stwierdzam że to był jeden z najlepszych koncertów jaki odbył się w naszym kraju w ostatnich latach no i jeden zespół w 2011 zbliżył się poziomem do koncertu Papa Roach ale to już dużo mocniejsze granie Heaven Shall Burn, Przystanek Woodstock 2011 » Owsiaknet.pl - Videoblog Jurka Owsiaka kto lubi ciężkie granie a nie zna HSB to mocno polecam posłuchać (stopa chodzi) Edytowane 10 Września 2012 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 kręć pupą na zakończenie wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Wallpaper ciekawi mnie czy to z klipu, bo jakoś nie mogę namierzyć: oraz Dzień dobry wszystkim Edytowane 11 Września 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Acid Drinkers & Czesław Mozil :dance: [video=youtube;o2D_XobhlUk]http://www.youtube.com/watch?v=o2D_XobhlUk Poległem!!!! lolol lolol lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) kuog uczę się tak ruszać kuog Edytowane 11 Września 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Acid Drinkers & Czesław Mozil Poległem!!!! he he znam to ale trzeba przyznać że za***iście im to wyszłololol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 coś dla "mistrzów prostej" jeśli zrozumieją przekaz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi