Georgii Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Czarne rytmy zawsze dobre do autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Daddy Yankee- La Gasolina (High Quality) - YouTube To chyba jeszcze dlatego nie zagazowałem Bemy...ale po Hiszpańsku brzmi to naprawdę dobrze...LA Gasoline!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Gasolina po hiszpańsku to benzyna;P nie znam więcej ale chyba śpiewają jak to im źle i w ogóle niedobrze bo przecież oni płacą za galony nie litry;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Hmmmmmm zajmujący refren benzyna , benzyna , benzyna , benzyna, benzyna. Ale ten blond pudelek fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Gasolina po hiszpańsku to benzyna;P nie znam więcej ale chyba śpiewają jak to im źle i w ogóle niedobrze bo przecież oni płacą za galony nie litry;P Jak u nas byłyby galony, to ja mogę płacić nawet i 8zł za galon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 spoko spoko nie długo to 8zł będzie kosztować litr paliwa w naszym zaj.... kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A niech i bezany kosztuje nawet i 15 za litr, na szczęście mam same diesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 też mam diesla ale tu chodzi o cenę paliwa czyli też diesla a to ciągle idzie w gorę teraz niby wakacje później zima zawsze jest jakiś powód sobie znajdą a w sumie w cenie ponad 2zł to same podatki itd bo koszt paliwa to nie całe 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Żyjemy w kraju podatków niestety, dano nam tylny napęd byśmy nie jeździli na ręcznym , nałożono podatki byśmy je płacili, a że płacimy za dużo to już inna sprawa. Poza tym paliwo nie jest drogie tylko porostu my za mało zarabiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 [video=youtube;OEchYs9HhUg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAgOn330Pl Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 spoko spoko nie długo to 8zł będzie kosztować litr paliwa w naszym zaj.... kraju no co narzekacie hehe dzieki wyborcom PO-papranców jestem za 10 zloty za litr hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A JA JESTEM ZACHWYCONY TYM SHOW: I JAZDA NA KONIEC: kuogkuog:dance::dance:KRÓLOWA JEST JEDNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitajec Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja ostatnio cise w aucie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 WRZUTA - Akurat - Lubię Mówić z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dyziu to może sklecisz jakąś składaneczkękuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 po nysie płyty mi zajumali:) hehe chyba się spodobała muzykakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 niee bój żaby skręcisz następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 [video=youtube;g-lI4B-dbpI]http://www.youtube.com/watch?v=g-lI4B-dbpI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 [video=youtube;g-lI4B-dbpI]http://www.youtube.com/watch?v=g-lI4B-dbpI&feature=related he lubię to:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi