Tomaszeks_88 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam moja E30 mimo ze ma 22lata wyglada jakby wczoraj opuscila fabryke wiec chcialbym ją jakos zabezpieczyc zeby nikt jej nie ukradl...:-P Moje pytanie co najlepiej odciac? paliwo czy zaplon? chodzi mi o magiczny pstryczek ktory bedzie gdzies schowany i ja tylko bede o nim wiedzial... Marzy mi sie zeby odlaczyc cos co bedzie w kabinie czyli np kolo stacyjki jakis przewod zeby nie pchac przewodow przez pol auta.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 zrob "pstryczek" np do zasilania pompki paliwa, nawet gdzies obok tylnego siedziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Tak zrobie jesli nie znajde czegos lepszego co bedzie blizej bo do pompki bede musial ryc pol auta a np od stacyjki do schowka albo innego miejsca jest 1metr oraz brak wilgoci i wody....:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) Hejka, Ja właśnie jestem nad drążeniem tematu hehehehe Myślę o czymś dyskretnym i w formie PIN tzn mała klawiatura (4 przyciski) no i PIN na zapłon Myślałem też żeby założyć domykanie szyb bo mam ektr. Fajnie byłoby to w komplecie - w jednym pudełku... Edytowane 4 Września 2010 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Myślałem też żeby założyć domykanie szyb bo mam ektr. Fajnie byłoby to w komplecie - w jednym pudełku... Trzeba dokupić moduł na allegro do BMW za około 100zł. A jeśli chodzi o pchłe czy coś w tym stylu to kiedyś założyłem sobie zwykły alarm z odcięciem zapłonu przy kolumnie kierowniczej.Odcięcie działało w trochę dziwny sposób ponieważ auto podczas kręcenia miało trudności z zapaleniem tzn. nie zapalało ,ale troche coś tam łapało :] jednym słowem w tym stanie nie dało by się odjechać. Te zwykłe alarmy mają tą zaletę ,że centralki ,pchły można chować gdzię się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi