Mortikay Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Mam problem...w mojej e36 compact 323 visco pracuje jakby cały czas było załączone, dmucha niemiłosiernie, nawet przy zimnym silniku jak dam gazu to chodzi cały czas na max... Czy czeka mnie wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 masz spiete na sztywno,kupiles juz tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Zdejmij i wyczyść , powinno pomóc Jakby było zepsute to by się nie załączało wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortikay Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 (edytowane) Kupiłem auto z takim visco od znajomego. On jeździł z wyjętym visco i auto się nie grzało...(chodziło na wiatraku od klimy),jak sprzedawał to visco założył. Twierdzi że jest nowe i tak też wygląda, ale cały czas mieli na max. Edytowane 12 Września 2010 przez Mortikay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jak to na wiatraku od klimy? Na wyjetym Viscu?:twisted::twisted::twisted: Podejrzewam, że jest do wymiany jest juz pompa wody i termostat, który dostał za duzej temp i bedzie wariował o ile termostat też wogóle jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ... zapomniałem dodać - nowe, nie znaczy markowe i działające prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jak to na wiatraku od klimy? Na wyjetym Viscu?:twisted::twisted::twisted: Jest to mozliwe znam takich magikow ze uzywaja wiatraka od klimy jako glownego wiatraka do chlodzenia Mozna powiedziec ze to glupstwo ale zdaje egzamin a tam na marginesie ja chce wykorzystac 2 bieg wiatraka do napowietrzania coolera w extremalnych waronkach chce zrobic osobny wlocznik do wiatraka ") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ja na twoim miejscu visco bym po prostu wywalil i tyle. Moim zdaniem znacznie lepszym rozwiazaniem jest zalozenie dodatkowego wiatraka na przycisk w kabinie. Zalaczasz kiedy chcesz i naprawde chlodzi na maksa. Widzialem jak cos takiego dziala, bez zarzutu i przede wszystkim - nie sypie sie. Zamierzam zrobic cos takiego u siebie i w 328 i w 540. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Ale chłodzić płyn chłodniczy przy wykorzystaniu wiatraka od klimy można tylko przy włączonej klimie, bo inaczej wiatrak nie chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi