Tricz Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Filmik jest jak dla mnie genialny. Powinien zostać oficjalną reklamą BMW happy_bmw http://www.youtube.com/watch?v=ADNb0F0YjNI&hd=1 A ten filmik przy okazji, też ciekawy. W audi tak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Od dzisiaj tak wsiadam do swojej 5 ciekawe czy mi wyjdzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 nie wiem czy juz sie kilka razy tu nie pojawił już, ja zrzuciłem go sobie na dysk w wersji HD i oglądam na poprawe humoru swoją drogą za***iste w M-kach jest to co jest pod obrotomierzem, zamiast ekonomizera (no bo w sumie po co) jest temperatura oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Kosa masz racje, bo mnie np. denerwuje, ze u mnie ani temp. silnika, ani oleju nie rozumiem tej polityki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 no rzeczywiscie, jeden z najlepszych filmikow bmw jakie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 zakochałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Kierowca doprowadził kobiete do orgazmu nie dotykając jej PS: jak ktos kupuje model z serii M to montaż ekonomizera jest w tym przypadku bezsensowny. Kupujac takie auto nie patrzy sie na spalanie, ale czy olej ma juz odpowiednią temp. by dobrze smarował silnik kręcący sie prawie do 9 tys :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja tez nie patrze na ekonomizer, wolalbym wskaznik temp. moge jedynie nasluchiwac czy silnik wydaje z siebie normalne dzwieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 no filmik jest naprawdę dobry. Widziałem go wczoraj na adrenalinamotrospot bodajrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 ja zrzuciłem go sobie na dysk w wersji HD i oglądam na poprawe humoru Chyba zmałpuję Twój pomysł Ale skąd go ściągnąłeś w HD? uklon_bmw Na torrentach nie znalazłem. :help: Najlepiej w 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Chyba zmałpuję Twój pomysł Ale skąd go ściągnąłeś w HD? uklon_bmw Na torrentach nie znalazłem. :help: Najlepiej w 1080p Wklej sobie link tego filmu na tej stronce. http://downtube.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 kopiuje linka z YT do jDownloadera i wybieram ten najwiekszy filmik jest w HD Ready 720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 <bmw_1>Ja już zassałem oba :-) i mam na dysku swoją drogą to ten patent z wjazdem na rowerze:-) puki ciepło morze przetestuje:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 M3 na śniadanie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 to tez jeden z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 fajne,poprawiło mi humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi