Lijo Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Cześć Koledzy! Pytanko: Czy maty grzewcze z foteli grzanych można jakoś sprawnie wymontować ze zwykłych foteli i załadować do kubełków sportsitze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze to sie rozbije o prucie foteli... ale dla chcącego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 I tak myślę o nowej tapicerce więc mógłbym wsadzić Jak pytałem jednego zawodnika o koszt obszycia to mi powiedział 2500zł!! Więc nie wiem. Chciałbym pół-skórę. Zatem same maty są do wsadzenia bez problemu? W sumie to tylko fotel kierowcy bo pasażera jest już grzany(orig.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 wydaje mi sie ze tak... 2500 za tapicerke to troche duzo- nie pchalbym sie. najlepiej znalezc kogos kto potrafi to zrobic w swoim garazu. mam kolege ktory potrafi sam bawic sie w obijanie tapicerek i inne polskory itp ale siedzi za granica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No to może ktoś kto przegląda ten wątek zna Kogoś takiego kto by się pojął uszycia ? Jestem w stanie sam dostarczyć stare tapicerki na wzór i samemu zamontować to na fotelach także w grę wchodziłoby samo szycie ewentualnie dodatkowo materiał bo nie mam zielonego pojęcia gdzie się kupuje taki przeznaczony na tapicerki samochodowe......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 był ktoś na forum co pokazywał swojego (chyba)sedana z czerwonym środkiem,za robotę zapłacił chyba 500zł + koszt materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A może w B-cu znasz Kogoś takiego? Moi rodzice mieszkają przy TESCO A przyu okazji to znalazłem na bmwfans.info takie oto oferty: http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/Touring/Europe/320i-M20/browse/seats/bmw_sports_seat_cover/ Koszt za przedni fotel to 908 zł po kursie $ 3.10 - masakra.... A wzoru mam tu: Zapożyczony od fanów marki BMW - r3vlimited http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=104955 P.S. Za rok mam zamiar iść w paradzie Glinoludów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jak bede miał czas to podejde i popytam o ceny ps. to zycze powodzenia :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi