mario23 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam mam pytanie, chodzi o bmw e39 525tds. w przewodach paliwowych widać bąbelki powietrza , mimo że układ wygląda na szczelny. Pompa paliwa podaje normalnie a autko nie chce jeździć. Z góry dziękuje za wypowiedzi. <bmw> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A odpowietrzales uklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawide39 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 mam ten sam problem teraz i kupilem filtr paliwa ale zauwarzylem ze jedna pompa nie dziala i tylko z jednego zbiornika pompoje dzis zjechalem z gorki i zaraz pod gorke i zgas mi bo paliwo nie doszlo i mosialem go pokrecic i odpalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaber66 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam nie chcę poruszać kolejnego tematu ale mam pytanie odnośnie 525tds jak odpowietrzyć układ paliwowy??? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tds-y powinny same się odpowietrzać ew. poluzuj dwa ostatnie wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi