czechu Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie wiem czy to moze juz bylo na forum, ale pierwszy raz cos takiego widzialem... I nikt nie udzielil pomocy tylko bawil sie w rezysera a gdzie? U Ruskich. Aaa jak ktos ma slabe nerwy to nie polecam. http://www.liveleak.com/view?i=5c4_1198728641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 O ja!! ****** lencjuusz!! SZokowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 masakra... nie wiem... ale ja nigdy rosji nie lubilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dziki kraj, dzicy ludzie, dzikie obyczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Masakra .... znieczulica na calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 O ja!! Brak słow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 lekka masakreska, mogli jeszcze z buta sprawdzać czy żyją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 masakra... i po co komu pomagac jak mozna piekny filmik nakrecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dziki kraj, dzicy ludzie, dzikie obyczaje. Niektóre takie same jak u nas skoro jest napisane że Audi kierował gość po pijaku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Powiem wam tylko że u nas było by nie lepiej do przyjazdu karetek poszkodowanym nikt by nie udzielił pomocy a amatorów kręcenia filmików bylo by dziesięc razy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) o ja pierdykam, mysle ze u nas nie bylo bytk zle, sam bylem swiadkiem kilku zdarzen i zawsze kilka osób biegło do poszkdowanych a inni zatrzymywali ruch i zabezpieczali miejsce a tu k.wa ruch odbywa sie normalnie, no moze poboczem ale jada dalej ?! fcuk ! zresztą komentarze mówią tez swoje Edytowane 1 Września 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 sądze że nie wiedzieli jak im pomóc prawda jest taka że jakakolwiek pomoc to chyba tylko dla dwóch osób bo reszta to raczej martwa powiem wam że sam niewiem czy bym umiał im pomóc po takim dzwonie ale co do zabezpieczenia miejsca wypadku to faktycznie każdy olał prawdziwa masakra nie widziałem czegoś takiego jeszcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Z rok temu krazyl po sieci filmik z zawinieta terenowka na latarni, ktora stala w ogniu a srodku byl jeszcze zywy gosc oczywiscie tez Rosja. Tragedia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 nie rozumiem tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 albo to jest jakas odmiani galopujacej glupoty albo tak silna znieczulica... tez tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 albo to jest jakaś odmiana galopującej głupoty albo tak silna znieczulica... tez tego nie rozumiem Mądre słowa!! To się robi przerażające!! .....Chociaż ciała mogli poprzykrywać!! Ten straszy facet w terenówce jeszcze się ruszał!! Makabra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi