qpa15 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam jestem posiadaczem BMW e36 318i,zakupiłem ostatnio radio LG LCS300AR wszystko jest fajnie gdy nie wyjade na te polskie dorgi gdzie pełno dziur , włanczam sobie radio jade nagle wjeżdzam w dół no i muzyka CD się wyłancza.Proszę powiedzcie w czym może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tylko z cd to się dzieje :?: a antyshocka masz,czy śakoś tak to się zwie:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 napisz może dokładniej czy chodzi o całe radio czy skaczącą piosenkę w trybie CD/mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa15 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 no jak słucham sobie płyty CD no to jak jadę po prostej nawierzchni to jest dobrze a jak wjade na jakieś doły i zacznie trząść to wtedy nie słychać muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 czyli sprawa lezy w slabej jakosci radia lub "prawie oryginalnych" plytach slabej jakosci /domyslam sie ze nie sluchasz orygnalnych/ rozwiazanie: 1. zmienic radio 1.1 zmienic radio na takie, ktore posiada wyjscie USB - kupujesz sobie pendrive 8GB i masz muzyki na pare miesiecy, do tego chowek masz pusty, a nie zagracony plytami 2. muzyke nagrywac na lepszej jakosci plyty, Verbatime itp. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa15 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a czy jeśli nagrałem płytę z prędkośćią 48x to też może być przyczyna? czy nagrywać na owiele wolniejszych prędkościach takich jak 8x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 nagraj wolniej to zobaczysz, najlepiej kup plytke o zeta drozsza i /wydaje mi sie/ wszysto bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa15 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ok sprawdzę to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ossi20 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 albo słuchaj tylko Tuner -a to raczej nie płytka tylko wina radia... moze ma wade seryjna... jesli masz paragon to pojedz i wymień... zobaczysz czy na innym sie dzieje to samo... aaaa i gdzie kupiłes to radio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa15 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wolniejsze nagranie płyty nie pomogło , a kupiłem w media expert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ossi20 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 no to jak masz paragon to jedz wymienić...powiesz co sie dzieje i już...pewnie jakas wada seryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 To dawaj na gwarancje nie baw sie, bo na moje cos moze byc z czytnikiem. To nie jest discman zeby od trzesienia przerywalo, jakby tak bylo to nikt by tego do polskiego sklepu nie sprowadzil, chyba, ze do sluchania w garazu. A plyta jest swiezynka, czy taka bardziej zszorowana? A styki wszystkie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi