///M3 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Lampy w mojej e34 przednie są juz brzydkie chcialbym je wymienic czy moge wstawic od 7er e32 ? czy nie bedą trybić ? albo od e30 ?? jesli tak to czy bez problemu je podmienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 od e30 całe lampy nie podejdą od e32 jak najbardziej ...a tak w ogóle to najlepiej wyjdzie jak zmienisz same szkła na nowe i wyczyścisz lustro i soczewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tak tyle ze reflektor długich mam zardzewiały cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jak bedziesz wymienial sprawdz soczewke czy nie jest nadpalona zeby nie wpasc z deszczu pod rynne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Rowniez potwierdzam, od e32 podejdzie bez problemu. A tam, skoro bedziesz zmienial to przerob sobie na BH od razu Tak BTW, ja wlasnie wymienilem u siebie, wlasnie sciagnalem swoj i zalozylem BH i cos jeszcze z moich zostalo. Jesli bedziesz chcial wziac i z dwoch kompletow moze sklepac jeden dobry to nie ma problemu, mozemy sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wiem ze mam odbłysk długich do wymiany i szkło od mijania jest taki przydymiony i ogolnie ble :)boje sie troche roboty bo to jest troche przy sciaganiu z auta i przerobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi