probin Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 mówicie ze w Polsce tak jest, w całej UE tak jest, tylko prawa człowieka i takie tam pierd...enie a gdzie prawa ofiary. Prawo powinno być proste i skuteczne, za umyślne pozbawienie kogoś życia - kara śmierci za inne przestępstwa odpracowanie w kamieniołomach itp. Skończyłoby się leżenie w ciepełku za nasze podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1720206,0,1,samochod-wbil-sie-w-dom,wiadomosc.html znowu tragedia w bmw,myśle,że nikt z naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 o BMw nic nie gadali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 o BMw nic nie gadali:) ale to BMW,w tv mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a sory tv nie ogl jeszcze dziś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Pewnie się napił lub wpadł w poślizg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 i co w takim wypadku, czy ubezpieczyciel z OC pokryje straty ? remont lub nowy budynek mieszkalny ? masakra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 . Prawo powinno być proste i skuteczne, za umyślne pozbawienie kogoś życia - kara śmierci za inne przestępstwa odpracowanie w kamieniołomach itp. Skończyłoby się leżenie w ciepełku za nasze podatki. Oko za oko, zab za zab. Zabiles kogos z premedytacja, to powinenes dostac czape i tyle. BYlby to przyklad dla innych i jestem pewien, ze nastepny sie dwa razy zastanowi zanim wezmie kose do kieszeni jak pojdzie sie bawic w miescie.. A ten kretyn byly rajdowiec ktory we wrocku rok temu zabil tego taksowkarza? Jego corka sie klocila z taksowkarzem, on szybko podjechal, kose w plecy i uciekl. Taksowkarz nie zyje. I co? ile dostal? 15 lbo 25 (juz nie pamietam dokladnie) lat. Pewnie wyjdzie 5 lat wczesniej. Takich sku*rwysynow powinni smazyc na krzesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 według mnie nie nam jest decydować o czyimś życiu, natomiast dużo dróg jest do wybudowania, rowów do wykopania, kamienia do wyciągnięcia z kopalni - a nie za nasze podatki ciepła cela, wyżywienie lepsze niż w szpitalach i bilard na świetlicy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 według mnie nie nam jest decydować o czyimś życiu, natomiast dużo dróg jest do wybudowania, rowów do wykopania, kamienia do wyciągnięcia z kopalni - a nie za nasze podatki ciepła cela, wyżywienie lepsze niż w szpitalach i bilard na świetlicy ..... zgadzam się i dodałbym w zimie dużo dróg do odśnieżenia (bo zawsze drogowcy są zaskoczeni, że w zimie śnieg spada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 natomiast dużo dróg jest do wybudowania, rowów do wykopania, kamienia do wyciągnięcia z kopalni - a nie za nasze podatki ciepła cela, wyżywienie lepsze niż w szpitalach i bilard na świetlicy ..... Dokładnie .... trzeba zagospodarować tanią siłę roboczą a nie ich zabijać :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ja też jestem jak najbardziej za tym żeby tacy pracowali a nie grzali d"""y c ciepłych celach tv bilard siłownia i może jeszcze SPA masakra i to jeszcze my za to płacimy Wiem że kiedyś we Wrocku więźniowie pracowali we Wrozamecie czy Mastercooku Powinny do tego powrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/19560/dolnoslaskie,tragiczny,wypadek,w,kamiencu,wroclawskim,2,osoby,nie,zyja,(zdjecia)/ Dzisiaj w pracy się dowiedziałem że w tym wypadku w kamieńcu zginął mój kolega z pracy jechał jako pasażer ze zdjęć widać że z auta nic nie zostało okoliczności jeszcze nie wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Słyszałem jak karetki straż i policja jechały z Wrocławia w stronę Kamieńca wtedy. Widziałem tez miejsce zdarzenia-zakręt tam jest minimalny,lekki łuk ale w Kamieńcu są krawężniki na dobre 25cm. Jeśli jechał za szybko(120km na tym łuku nie wynosi auta takiego jak BMW) wiec musiałby szybciej lub podbiło go na krawężniku i pofrunął na dom. Czarne e39 w touringu. Kumpel jeździł takim tdsem ale sprzedał niedawno.Imilo to ktoś z JL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Słyszałem jak karetki straż i policja jechały z Wrocławia w stronę Kamieńca wtedy.Widziałem tez miejsce zdarzenia-zakręt tam jest minimalny,lekki łuk ale w Kamieńcu są krawężniki na dobre 25cm. Jeśli jechał za szybko(120km na tym łuku nie wynosi auta takiego jak BMW) wiec musiałby szybciej lub podbiło go na krawężniku i pofrunął na dom. Czarne e39 w touringu. Kumpel jeździł takim tdsem ale sprzedał niedawno.Imilo to ktoś z JL? Tak Cichy na nazwisko Cichosz z Grabskiego Wersja niby jest taka że jak wychodzili z zakrętu tył im uciekł i zaczęli dachować no i tak ich kotłowało aż wpadli w ten budynek jakiś czas temu w ten sam budynek Tir wjechał widać nawet nowe cegły na boku domu a teraz to szkoda chłopaka Edytowane 11 Października 2011 przez imilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 O kutfa ale placek .... Ciekawe ile jechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 O jaaaaa masakra z tego e39 zostala zero szans na przezycie a swoja droga to kojaze ten odcinek i tak jak pisal "Dziki" tam nie tak latwo wyleciec z tej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 O jaaaaa masakra z tego e39 zostala zero szans na przezycie a swoja droga to kojaze ten odcinek i tak jak pisal "Dziki" tam nie tak latwo wyleciec z tej drogi łatwo nie łatwo troszkę popadało tylni napęd + nie doświadczony kierowca tak sobie gdybam ale i tak jest to przykre Brat jest strażakiem na kasprowicza i mówił że wypadek masakra auto szkoda gadać, nie mieli żadnych szans na przeżycie Pierwsze oględziny mówią że musieli jechać bardzo szybka , za szybko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 http://www.zinfo.pl/artykuly/6974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 E46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Szczerze powiedziawszy też się zastanawiam ? ale chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 E46? Szczerze powiedziawszy też się zastanawiam ? ale chyba tak z V-łka pod maska i wielowahaczowym zawieszeniu z przodu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 ale dziwne wydech ma jak by była v-ka!!:)a e46 nie miało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 a mi się wydaje, że to e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Bo to jest E38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi