Xaime91 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 No ja nie wybieram kto kupuje samochod chlopaczka ojciec byl zebym umowe jeszcze raz spisal bo sie spalilo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari0 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 3 godziny temu, Xaime91 napisał: No ja nie wybieram kto kupuje samochod chlopaczka ojciec byl zebym umowe jeszcze raz spisal bo sie spalilo wszystko A oglądaliśmy z kolegą, jakby się zdecydował to pewnie by dalej śmigała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 12 minut temu, Mari0 napisał: A oglądaliśmy z kolegą, jakby się zdecydował to pewnie by dalej śmigała No coz poradze niestety, a byłby zadowlny na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Znalazlem na miejscu gdzies kawalek amortyzatora z mocowaniem heh Edytowane 1 Stycznia 2018 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Widziałem to na żywo auto dramat zmiażdżony cały tył dobrze że nikogo tam nie było i wszyscy żyją , zastanawia ile on pędził . Dobrze że to nikt z MB Edytowane 1 Stycznia 2018 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Ojciec pracuje w tauronie w oświetleniu wiec mial relacje od kolegi z pogotowia ktory byl na miejscu. Fura zapalila sie od zwarcia kabli oswietleniowych. Zawinal sie prawym tylem. Jakby sie dalo silnik chociaz odratowac to jestem w stanie odkupić bo byl w swietnym stanie Szczerze powiedziawszy nawet przy 100km/h nie sadze zeby byly takie straty. Nie ukrywam ze Sam nieraz tamtedy tyle jechalem (100-1100) i moim zdaniem musiał gnać przynajmniej 140km/h w górę. Tym bardziej ze chyba padalo więc.... nie mam pytań . Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Xaime91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Xaime91 napisał: Nie ukrywam ze Sam nieraz tamtedy tyle jechalem (100-1100) No to naprawdę silnik w exxxtes stanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Godzinę temu, BASTARS napisał: No to naprawdę silnik w exxxtes stanie Aj sie jednego zera czepiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 21 godzin temu, Xaime91 napisał: http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/wypadek-na-psim-polu-bmw-splonelo-po-uderzeniu-w-latarnie,12808472/ To sie moja furą nie najezdzili za duzo A jeszcze zaraz po sprzedaży ci pisałem ,, miej na nią oko '' . Ja, jak sprzedawałem swoje 2.8 w e36 to gościa z Warszawy ostrzegałem bo było deszczowo, żeby za bardzo nie testował w drodze powrotnej bo to może się źle skończyć, a tym bardziej na zakrętach. Na szczęście dojechał cały chodź też młody był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 26 minut temu, Rudix-R1 napisał: A jeszcze zaraz po sprzedaży ci pisałem ,, miej na nią oko '' . Ja, jak sprzedawałem swoje 2.8 w e36 to gościa z Warszawy ostrzegałem bo było deszczowo, żeby za bardzo nie testował w drodze powrotnej bo to może się źle skończyć, a tym bardziej na zakrętach. Na szczęście dojechał cały chodź też młody był ? Tez zapewnial ze będzie w dobrych rekach.... taki chu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tez zapewnial ze będzie w dobrych rekach.... taki chu...Jakub z moją byłą e46 było tak samo... Po dwóch dniach koleś już coś wykombinował Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jechalem wlasnie z Olesnicy i widzialem ja na tej latarni, ale juz ugaszona była. Jakis czas temu na tym łuku zginał koles bo tez go zarzuciło i przeleciał na przeciwny pas i przywalił w bmw jakies. Zginal wtedy sprawca wypadku.Zdradliwy ten łuk.. Prędkość tez robi swoje.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) http://www.brzegdolny.pl/news/smiertelny-wypadek-na-ul-ks-jana-puka/ Z tego co wiem to kierowca świętował z kolegami narodziny dziecka... Jeden pasażer zginął na miejscu, a drugiego prawdopodobnie już odłączyli od maszyn... Jakim trzeba być debilem, pijany,bez prawka zabić dwie osoby Edytowane 17 Stycznia 2018 przez arena11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Przykre, za dzieciaka też jeździłem często polonezem bez prawka a i zdarzyło się po % czasami szybko, czasami normalnie . Jak czytam takie rzeczy, to ciesze się, że jestem jeszcze na tym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Dnia 17.01.2018 o 12:45, Rudix-R1 napisał: Przykre selekcja naturalna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/powazny-wypadek-na-kruczej-bmw-uderzylo-w-drzewo-zdjecia,12878938/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 4 godziny temu, Andrii napisał: http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/powazny-wypadek-na-kruczej-bmw-uderzylo-w-drzewo-zdjecia,12878938/ Przez tego imbecyla ojciec musial dygac w robocie do 4.00. Co sie nasluchalem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/wroclaw-smiertelny-wypadek-bmw-rozpadlo-sie-na-dwie-czesci-kierowal-pijany-ukrainiec,12959984/ Miał jedno BMW teraz ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Składane z dwóch, to się rozpadło. U mnie też kiedyś był wypadek, jak uderzył w inny pojazd to się auto idealnie za fotelem kierowcy rozpadło na 2 części, na szczęście nikomu wtedy nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/a/grozny-wypadek-we-wroclawiu-bmw-wyprzedzalo-w-korku,12976108/ Tym razem u mnie na parafii, a 2 tygodnie temu koło domu rodziców na zakręcie, gnojek w e39 wjechał na chodnik, skosił 3 słupki i uderzył w busa kolegi. Nikomu nic się nie stało, ale 15 min. później szły tamtędy dzieci z przedszkola, spora grupa w tym moja córka, wtedy zatłukł bym go na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/wypadek-pod-wroclawiem-trzy-osoby-nie-zyja-po-czolowym-zderzeniu-dwoch-samochodow-bmw-zdjecia,12998918/Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzie Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 56 minut temu, Andrii napisał: http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/wypadek-pod-wroclawiem-trzy-osoby-nie-zyja-po-czolowym-zderzeniu-dwoch-samochodow-bmw-zdjecia,12998918/ Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Gdyby nie tylne lampy to w życiu bym nie zgadł, że to e60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Mam nadzieje, że nikt z naszych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jednym BMW jechało dwóch Ukraińców, drugim BMW jechali młodzi ludzie- oboje ok 30, czwarta osoba również zmarła w szpitalu... Gdybym nie pojechał akurat na moto, to bym był na tym wypadku, koledzy, którzy tam byli nie widzieli jeszcze tak zmasakrowanych ciał... Niestety tamten odcinek jest jest tragiczny, co chwile wypadki i niestety często tragiczne ze względu na prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Moje okolice: http://olawa24.pl/pl/article/32938/BMW-roztrzaskalo-sie-o-drzewo-[ZDJECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi