Pawel4freak Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 @hall Wygląda na to samo co stało na Kuźnikach/ND koło biedronki z 2 miesiące temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Pewnie tak dużo tego nie jeździ jeszcze w takim kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/mpk/a/wypadek-na-zmigrodzkiej-kierowca-bmw-wjechal-w-przystanek-mpk-sa-ranni,12501520/Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 http://www.ostrow24.tv/news/101279-z-bmw-wypadl-silnik-i-uderzyl-w-dom-potezny-wypadek-w-odolanowie.html Nieoficjalnie się dowiedziałem, że koleś miał auto od kilku dni... później się dziwią, że taka opinia na temat kierowców tej marki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Dokładnie. Wiele lat zastanawiam się czemu akurat bmw przyciąga do siebie tego typu ludzi. Najgorsze jest to, że owe zjawisko nie przemija jak moda. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 36 minut temu, Francuz napisał: Wiele lat zastanawiam się czemu akurat bmw przyciąga do siebie tego typu ludzi. Wygląd, tył napęd, duża moc, brak konkurencji w tym roczniku, cenie i tych wcześniejszych elementach co wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 38 minut temu, Pawel4freak napisał: Wygląd, tył napęd, duża moc, brak konkurencji w tym roczniku, cenie i tych wcześniejszych elementach co wymieniłem. To, to wiem :-) raczej chodziło mi o mentalne strony tych ludzi. Wydaje im się, że są urodzonymi mistrzami kiery? Że jako domorosly don corleone może dymać prawa fizyki a tymbardziej ruchu drogowego bez konsekwencji? Te wszystkie argumenty które podałeś to naprawdę istna pokusa, żeby kupić taki pojazd i pouzywać sobie ale są jakieś granice. Tak kończy się gwiazdorzenie i brak pokory. W tamtym roku był u nas taki jeden. Wziął sobie 5 piszczalek do wozu (jedna w bagaju) i tworzyl im wilgoć w kroku i fejm na filmikach jazdą powyzej 200kmh aż wytatarzył i 3 talerze mniej na wigilijnym stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Tutaj filmik jak koleś ładnie wytłumaczył to zjawisko, zwłaszcza typowa sytuacja jaką przedstawia w 7:17 Mimo że koleś śmiesznie wygląda i gada (jak typowy przedstawiciel BMW ) to mówi mądre rzeczy i szanuje, że świruje i ćwiczy na pustym placu albo starych leśnych drogach gdzie nikt nie jeździ. Miłego oglądania 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dobry ten koles jesli chodzi o gadkęWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Pierwszy wahacz trzeba wygiąć Chyba dam ziomkowi suba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Właśnie byłem świadkiem jak jakieś pół godziny temu na legnickiej tuż przy autopon umarło e39 ;( Samego zdarzenia nie widziałem ale auto musiało obrócić kilka razy i złożyło się słupkiem B na znaku. Chłopaki chyba cali, ale auto na żyletki. Może bimmerowa? Czarna, na bodajże czarnych słoneczkach. Lampy z tyłu chyba dymione. Edytowane 24 Października 2017 przez r4ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/pijany-kierowca-bmw-wjechal-w-cmentarz-i-zniszczyl-nagrobki,12655330/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Wydaje mi się, że największym „problemem” jest tylny napęd. Ktoś przesiada się z Opla tak jak ja, tyle że ma pusto w głowie, poczuje moc auta i nad nim nie zapanuje na pierwszym lepszym zakręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 https://remiza.com.pl/dwoch-mlodych-strazakow-zginelo-w-wypadku/#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Masakra, nieźle pomielone auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 https://www.tvn24.pl/krakow,50/podkarpacie-kierowca-zatankowal-gaz-mimo-ze-wymontowal-butle,800212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 https://www.tvn24.pl/krakow,50/podkarpacie-kierowca-zatankowal-gaz-mimo-ze-wymontowal-butle,800212.htmlLudzka głupota nie zna granic ??♂️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Haha, czytałem o tym ostatnio ale myślałem, że to fake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Nie wnikając w to jak bardzo chciał zaoszczędzić i czasami może się zdarzyć o czymś zapomnieć. To nie jestem w stanie zrozumieć jak można odpalić zapalniczkę w miejscu, gdzie ewidentnie śmierdzi gazem — dobra czasem przy tankowaniu śmierdzi, ale on zatankował bagażnik kilkoma litrami Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Dixx37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Sebixy i Karyna. Widać wszyscy na jednym poziomie. Ewentualnie wszyscy tak samo porobieni. Albo jedno z drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 No może nie wszyscy ale przeważnie młodzież brak wyobraźni i doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ogólnie na pewno nie wszyscy, są oczywiście wyjątki w tym zepsutym świecie, ale akurat na pokładzie tego samochodu który wybuchł nikt mądrością się nie popisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Znowu Bmw i młody wiek kierowcy ? http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a/smiertelny-wypadek-w-gminie-sieradz-zginal-24latek-zdjecia,12797470/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 http://www.gazetawroclawska.pl/komunikacja/wypadki/a/wypadek-na-psim-polu-bmw-splonelo-po-uderzeniu-w-latarnie,12808472/ To sie moja furą nie najezdzili za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Komuś ty to sprzedał A skąd wiesz że to Twoja była? Edytowane 1 Stycznia 2018 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi