Forest Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wow...kolejna sensacja na wp.pl. http://moto.wp.pl/kat,121,title,Po-pijaku-jechal-BMW-o-wiele-za-szybko,wid,13518589,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) ~lekarz [godzinę temu] Mam BMW 272 KM i jeżdżę w mieście 50 km/h,a z tymi co pędzą ponad setkę mam do czynienia w pracy-ściągam im skórę z twarzy,wyciągam płyny z głów do badań,zaszywam i oddaję rodzinie. Bez różnicy BMW, Porsche czy Fiat. PRĘDKOŚĆ +ALKOHOL i JESTEŚ MÓJ. Forest to jest koment z artykułu tego wypadku jaki wymowny i celny Edytowane 17 Czerwca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ~lekarz [godzinę temu] Mam BMW 272 KM i jeżdżę w mieście 50 km/h,a z tymi co pędzą ponad setkę mam do czynienia w pracy-ściągam im skórę z twarzy,wyciągam płyny z głów do badań,zaszywam i oddaję rodzinie. Bez różnicy BMW, Porsche czy Fiat. PRĘDKOŚĆ +ALKOHOL i JESTEŚ MÓJ. Forest to jest koment z artykułu tego wypadku jaki wymowny i celny Gośc rozumny i mądrze wypowiedział się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 [video=youtube;BJ1wygQ2jcQ] ource%3Dweb%26cd%3D2%26ved%3D0CCcQtwIwAQ%26url%3Dh ttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv% 253DBJ1wygQ2jcQ%26rct%3Dj%26q%3Dmiota%2520nim%2520 jak%2520szatan%26ei%3Dv8QATvzLMoqyuAP4w-HvDQ%26usg%3DAFQjCNF3G90jNfRI6vi0RM4kng_-c-WZgQ%26sig2%3DhlPuJxZY_8i2Gwby2JvKvw&has_verified=1 Fury szkoda Jeszcze wypowiedź kierowcy z ori filmika: "...czyli wyjazd do Sosnowca na zawody -tak żeby była jasność -wcale nie jechałem szybko i nie odstawiałem driftów z lawetą. W kombiaku miałem z tyłu 18" i nie mogłem zbyt głęboko wjechać driftowozem na lawetę. Był za mały nacisk na hak i jadąc z górki to laweta przejęła kontrolę nad wszystkim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 O FUCK, 2 Beatki poszły się ***ać. Wielka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 było już to tylko w innym temacie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 :bag:OMG e31 poszła sie je... masakralolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 http://bydgoszcz.naszemiasto.pl/artykul/960821,bmw-rozpadlo-sie-na-dwie-czesci-tragiczny-wypadek-w,id,t.html słyszałem dziś o tym wypadku , ponoć buma rozpadła się na dwie części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 no to musiało być grubo, że aż na dwa kawałki się rozleciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Hmm dziwna sprawa , autobus prawie cały , astra też nie wiele uszkodzona ....... a E39 rozsypała się w kawałki .... o co kaman ?? jakiś Zenek zespawał ją w stodole z 3 kawałków ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 było już to tylko w innym temacie Wiem, zauważyłem później. Ale moim zdaniem kierowca nie zasługuje na znalezienie się w tamtym dziale, bo za kołkiem radzi sobie świetnie. Dowód: Buma z lawety: [video=youtube;Xxs-XmVKt7M] I coś "lekko" innego: [video=youtube;oy-T2quDY2c] Na szczęście niedługo Buma wróci do życia i znów będzie robić bokami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/szukaj/news/tragedia-w-bydgoszczy-bmw-rozpadlo-sie-na-dwie-czesci,1657415 to w Bydgoszczy to fest strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Slyszalem o tym wypadku w TV slowo kierowca BMW bylo uzyte 10razy..... Jakby to ze jechali Beemka bylo powodem wypadku..... :shock::shock::shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ale wg mnie to bylo auto z Czech... Ale rozwalil mnie text, ze stara limuzyna (od kiedy E39 to stare auto?) jest mniej bezpieczna niz nowe Clio albo Yaris to juz jest jakas farsa, ja nic nie chce mowic, ale jak wieje i jade 206 to w momencie przejechania obok ciezarowki mam wrazenie, ze zaraz odlece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/jezdzisz-bmw-uwazasz-ze-jestes-wyjatkowy,1658815,415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Debilny artykuł. Totalnie debilny. Kilka razy próbowałem napisać komentarz w różnych dyskusjach. Niestety dopuszczane są tylko te które odnoszą się negatywnie do kierowców BMW. Oczywiście zaraz pod takim syfiastym artykulikiem pojawiają się komentarze zakompleksionych ciołów którzy wylewają swe żale, jak to kierowcy BMW nie zapierd**ają. Jechałem wczoraj z Młodą autostradą A4 z Legnicy do Oławy. Na pokładzie Młoda, Junior, pies i kot. Przez całą drogę utrzymywałem maksymalną dopuszczalną prędkość. I co? Jedyne pojazdy które mnie nie wyprzedzały to ciężarówki. Wszystko inne gnało lewym pasem. Nawet Toyota Yaris mnie wyprzedziła. Jak czytam takie wypociny jak te z artyukłu powyżej to irytuje mnie, że tak debilne artykuły, zasmarkanych redaktorków wogóle się pojawiają. Codziennie zdarzają się niestety setki wypadków. Ale dopiero wtedy gdy uczestniczy w nich BMW - robi się z tego sensację dnia. Jeśli chodzi o Fiata, Opla, Peugeota, itd. to na ogół zamiast marki wymienia się lakonicznie "pojazd osobowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Codziennie zdarzają się niestety setki wypadków. Ale dopiero wtedy gdy uczestniczy w nich BMW - robi się z tego sensację dnia. Jeśli chodzi o Fiata, Opla, Peugeota, itd. to na ogół zamiast marki wymienia się lakonicznie "pojazd osobowy". No qrwa dokładnie! Jeśli chodzi o wspomniany wypadek w Syryni - Syrynia jest zaraz pod Raciborzem i rzeczywiście - 2 gnojkow się zabiło w e36. Tyle tylko, że samochód nie wypadł z drogi, jak to słodko napisali, tylko przy prędkości około 130 przeleciał przez krzyżówkę i poszedł na drzewo! Dodam tylko, że obaj gówniarze byli pijani - ale o tym już nie trzeba pisać. Powołują się na testy Euro NCAP i Volvo wypada lepiej niż BMW. OK, tyle, że Volvo, razem z Saab'em od ZAWSZE mają świra na punkcie bezpieczeństwa. Dobrnąłem (z trudem) do końca artykułu i powiem jedno - śmiać się chce i rzygać :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Takie ******lenie o dupie maryni i szukanie taniej sensacji .... coś w stylu "przepraszamy" ale mamy Was w dupie :lol: dynda mi taka hipokryzja pismaków bo każdy wie że jak się spotkają czołowo kierowcy np. E34 z Toyotą albo innym Yarisem to skutki będą opłakane dla tego drugiego i nie pomoże milion gwiazdek bezpieczeństwa w testach zderzeniowych przy 50kmh o ściankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 W ogole po co jest pisany ten artykul? Dla mnie rownie dobrze mogloby go nie byc. Wszyscy wiemy, wczesniej nawet napisalismy, ze BMW w tytule to chwyt marketingowy i przyklad pierwszy z brzegu. Rozwala sie Beemka "Kierowca gnal Beemka 200 (sic!) na godzine", w trakcie dlugiego weekendu pod Strzelcami Op. mial miejsce tragiczny wypadek, w ktorym zginelo 6 osob bodajze i tytul artykulu brzmi "Tragedia pod Strzelcami" :lol: smiech na sali. Trzeba zdac dziennikarstwo i wziac sprawy we wlasne rece :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 ogloszenie http://moto.allegro.pl/bmw-e36-polecam-i1709050319.html niestety juz nieaktualne http://www.24opole.pl/6944,Dwie_osoby_zginely_w_wypadku_pod_Kluczborkiem,wiadomosc.html zginelo moich dwoch kolegow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 współczuje stary wiem jak to jest mi też kumpel się pare lat temu rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Wyrazy współczucia , ale widać ,że pociskali :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie żebym się czepiał ale czemu do ****y nędzy nie napisali "kierowca Opla" ?? http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/tragiczny-wypadek-w-kobylnikach,4788908,9941080,fotoreportaz-maly.html#photo9941080 .... ładnie *******zielił w Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A czy kto wie co to opel<bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tak jak wczesniej pisalem, jakby to byla Beemka to na pewno nie umkneloby to autorowi newsa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi