Sajmonowski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wyprzedzał BMW i uderzył w ciężarówkę. Kierowca w szpitalu - Polska w Kontakt 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Groźny wypadek pod Wrocławiem. Kierowca wypadł z auta - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Groźny wypadek pod Wrocławiem. Kierowca wypadł z auta - Gazetawroclawska.pl Chyba M5. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kilka razy widziałem ją w Oławie Piękne auto. Było :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/byly-szef-bor-o-peknietej-oponie-w-limuzynie-prezydenta-andrzeja-dudy,624823.html Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Komentarze, że samochód nie powinien ... opona nie powinna... To jest dla mnie śmieszne, sytuacje drogowe są tak złożone, że nie sposób przewidzieć wszystkiego. Być może podczas pęknięcia kierowca lekko spanikował i przeciągnął kierownice - nie wiemy grunt że wyprowadził auto i prezydenta cało z tej sytuacji za co szacunek. A) To tak jak z jazdą po śniegu, kto nie robi gwałtownych manewrów nie dopuści do poślizgu a jak już, to wyprowadzi auto - to jest kierowca. B) Niektórzy niestety, na każdą sytuację związaną z poślizgiem reagują wciśnięciem na maxa hamulca, zaparciu się o kierownicę i zamknięciem oczu - to nie są kierowcy, to osoby mające prawo jazdy. Już totalnie mnie rozbrajają eksperci - teoretycy, którzy nawet prawka nie mają a w TV przedstawiają swoje tezy i co prawda nikt otwarcie nie powiedział, że to zamach ale jasno to sugerowali. W ciężarówkach też nie powinny pękać opony, a na autostradzie nie ma kilometra na którym nie leżą pozdzierane bieżniki i też w jednym pęknie, kierowca nawet nie poczuje a inny kończy na burcie, no ale zaraz, chwila przecież nie powinny... same zamachy w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 I tak zaraz ktoś powie, że było słychać strzały Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 [ATTACH=CONFIG]39479[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 ja pie*dolę, otwieram lodówkę a tam wypadek Dudy... litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malfred Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Są już jakieś memy z tego wypadku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Są już jakieś memy z tego wypadku?? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wczoraj koło Barda na DK8 3 samochody: BMW X1- lewy przód Hunday jakiś SUV- przód Omega B- lewy przód prawy bok i tył zaparkowało w rowie i na słupie energetycznym i dostała naprawdę mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopers Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 BMW uderzyło w drzewa, 4 osoby wypadły z auta. 15-latka nie żyje - TVN24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 http://krosno112.pl/aktualnosci/wypadki-kolizje/item/1671-kroscienko-wyzne-dramatyczny-wypadek-bmw-uderzylo-w-dom Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wypadek na AOW. BMW wypadło z drogi. Kierowca uciekł - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na tej obwodnicy dobrze koziołkował, następnie wyszedł i pobiegł- ciekawe dokąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pewnie wytrzeźwieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 ja dopuszczam dwie opcje: - poleciał prędko wykupić AC żeby nie być stratny - przy koziołkowaniu wywaliło go w powietrze i jeszcze nie spadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wypadek pod Prochowicami. Jedna osoba nie żyje, pięć rannych - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Wrocław: Śmiertelny wypadek na Sępolnie. Dwie osoby potrącone przez taksówkę - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 21-letni kierowca BMW dachował [ZDJĘCIA, WIDEO] - nowiny24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 @up: "lubię zapierdalać" i wszystko jasne... poza tym czy mi się wydaje, czy tylne opony to ma gładkie jak gokart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tak to jest jak ktoś lubi Zapierdalać po mokrym na slikach lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 poza tym czy mi się wydaje, czy tylne opony to ma gładkie jak gokart? Gładkie i postrzępione. Taki nowy model (był 7 lat temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Może to te słynne opony - "jeszcze na jeden sezon". Po miejscu w którym się zatrzymał, mieć nadzieję że straci prawko dożywotnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi