mariusz13 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 no 19 lat i napęd na tył tak się często kończy nauka driftu na drogach publicznych , jedynie w tak młodym wieku to wyrażam zgodę Adasiowi Zalewskiemu polecieć na publicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 A ja wam powiem, ze moj znajomy mial wypadek jakis rok temu E39 m62b44 i stwierdzil ze gdyby mial szpere to wyszedlby z tego calo. Wypadek byl przez to ze wrzucil zamiast 5 trzeci bieg no i polecial. A w internecie pisali ze sie popisywal przed znajomymi, a byl calkowicie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wypadek byl przez to ze wrzucil zamiast 5 trzeci bieg no i polecial to może niech automatem pojeździ ?? chciał poszaleć na krzywą zapraszam a tak dobrze że komuś krzywdy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Mariusz nie chcial szalec tylko zamiast 5 wrzucil 3. Chodzi mi o sam fakt ze czesto na internetach pisza zupelnie co innego niz jest prawda. Na pewno czytales o tym wypadku w drodze na hute czy kopalnie czarne e39 zrobione na m5. Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie wiem czy było więc dodaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Na pewno czytales o tym wypadku w drodze na hute czy kopalnie czarne e39 zrobione na m5. tak pamiętam ten wypadek z tego co pisali to prędkość mała nie była i chyba wyprzedzał Nie wiem czy było więc dodaję zdrowo oskalpowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 BMW uderzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 BMW uderzy I to M5 e60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 grubo pofrunął :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Może to ta którą w Oławie ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ciekawe czy ją wyklepią ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopers Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Forest, tez tak myślałem ale po zdjęciach widać ze jest czarna matowa i ma inne felgi. Ale szkoda auta.. A kierowca w takim polu po takim wypadku zawinąl stamtąd z buta, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Śmiertelny wypadek w Dobrzejewicach. Zmarł młody mężczyzna [zdjęcia] - pomorska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ktoś od nas ? Wypadek na Kozanowie. Jedna osoba ranna. Ogromne korki (ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Policja jest na miejscu upload image free :mrgreen: Pomijam juz tego wyrysownego "ptaka" na busie policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ten ptak mnie wczoraj roz***al total ktos ma lekkie podejscie do pracy w redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tragiczny wypadek w sylwestrową noc. Zginęła kobieta, kierowca BMW pijany - Wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opole: Pijany kierowca BMW wjechał pod prąd i uderzył w inne auto - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Uwaga kierowcy! Wypadek przed mostem - Gazeta Oława - Powiatowa - Oława, powiat oławski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Śmiertelny wypadek na rondzie Reagana. BMW uderzyło w latarnię - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zalasewo. Rozpędzone BMW wjechało w grupę gimnazjalistów - TVN24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ten wieczorny dzwon we Wrocławiu to nikt od nas? Jechałem tamtędy parę godzin później, ale wszystko było już posprzątane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 112 Polkowice - Wypadek drogowy Parchów - Chocianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzisiaj ok 19.30 na trasie Wrocław-Lubin za Lisowicami e60 leżało w rowie, ale z tego co zauważyłem nikomu nic się nie stało. Śnieg sypał ostro i było biało na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Opole: Dwie 17-letnie dziewczyny zginęły w wypadku pod Namysłowem - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi