Jabol Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Wszedzie w Europie mozna rejestrowac takie furaki. Wiec i my musimy jako ze jestesmy czlonkami EU. To nie samochody powoduja wypadki tylko debile za kolkiem. Ja osobiscie wole jezdzic rhd pewnym niz skladakiem z 5 aut kupionym w Polsce od jakiegos McGyvera. Po drugie sa firmy ktore zajmuja sie przekladkami takich aut na "nasze" Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Jabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ja nie bronie jeżdzić po Polsce takimi autami czy je rejestrować ale jeśli wzrośnie wypadkowość angoli to dowalić takie OC by się odechciało sprowadzać takie moje zdanie i go nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) ja nie bronie jeżdzić po Polsce takimi autami czy je rejestrować ale jeśli wzrośnie wypadkowość angoli to dowalić takie OC by się odechciało sprowadzać takie moje zdanie i go nie zmienię Jeśli wzrośnie to spoko. Ciągle będzie taniej niż opłacanie w uk ;p Ale już teraz przecież prawie wszystkie ubezpieczenie zadeklarowaly że będzie 50-100% drożej Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kierownica swoją stroną, temat wałkowany wiele razy... ale głowę zawsze powinno się mieć na karku mając pod stopą stajnie kucy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Stary, no nie powiesz mi że taki manewr wykonasz tak samo bezpiecznie jak autem z kierą po lewej. Tego nie napisałem, że jest tak samo bezpiecznie, po to jest ruch prawostronny i auta zLHD żeby jeździć i wyprzedzać bezpieczniej, jak dla mnie to powinno się udostępnić rejestrowanie takich aut u nas w Polsce( a jest to nieuniknone bo jesteśmy członkami EU), ale z drugiej strony niech wprowadzą jakąś akcyzę czy cenę zaporową, żeby nie opłacało się takich aut tu jednak ściągać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 z drugiej strony niech wprowadzą jakąś akcyzę czy cenę zaporową, żeby nie opłacało się takich aut tu jednak ściągać. jestem pewien, że nasz rząd ma przygotowany już cały arsenał opłat typu "akcyza, cło" itd. Ja osobiście jeździłem przez jakiś czas dużo do londynu sprinterem też z kierą po nie właściwej stronie. Na autostradzie spoko, nie było żadnych problemów, ale po zwykłych drogach, jadąc za ciężarówką już tak wesoło nie było powinni na angole dowalić dobre opłaty rejestracyjne do tego ubezpieczenie x2 żeby wyeliminować przynajmniej małolatów, którzy dopadną się do mocnych aut będących w tej chwili poza ich zasięgiem cenowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jestem pewien, że nasz rząd ma przygotowany już cały arsenał opłat typu "akcyza, cło" itd. Ja osobiście jeździłem przez jakiś czas dużo do londynu sprinterem też z kierą po nie właściwej stronie. Na autostradzie spoko, nie było żadnych problemów, ale po zwykłych drogach, jadąc za ciężarówką już tak wesoło nie było powinni na angole dowalić dobre opłaty rejestracyjne do tego ubezpieczenie x2 żeby wyeliminować przynajmniej małolatów, którzy dopadną się do mocnych aut będących w tej chwili poza ich zasięgiem cenowym. Dobrze prawisz. Impreza, 330Ci czy inne mocne maszyny są w Anglii do dostania po śmiesznie niskiej cenie względem tego co w kraju. Więc Krzychu, który dotychczas zapieprzał Kadetem dostanie Imprezę i stworzy jeszcze większe zagrożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Młotki zawsze będą młotkami i dopóki nie przeżyją porządnego dzwona to nic się nie zmieni, bądź kogoś zabiją... społeczeństwa młodych szybkich wściekłych nikt nie zmieni. Jedynie to zwiększenie opłat sprowadzenia itd. może jedynie obniżyć ryzyko - jedynie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ukradli samochód, żeby sobie pojeździć. Później go spalili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ukradli samochód, żeby sobie pojeździć. Później go spalili w takich przypadkach winowajcy powinni być oddawani do dyspozycji właściciela pojazdu i on decydował by o wymiarze i rodzaju kary bo sąd to ich za bardzo nie skrzywdzi a o zwrocie kasy to można zapomnieć :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 w takich przypadkach winowajcy powinni być oddawani do dyspozycji właściciela pojazdu i on decydował by o wymiarze i rodzaju kary bo sąd to ich za bardzo nie skrzywdzi a o zwrocie kasy to można zapomnieć Ciekawa propozycja. Ja bym ucinał łapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mokra jezdnia, szybkość i o kolizję łatwo szkoda copejki widze ze na dlu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 no, żal, jeszcze jak widzę taka jak moja:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 przynajmniej sprawcą kolizji był kierowca opla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przedni napęd nie jest dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Wypadek na drodze do Oławy: BMW zderzyło się z ciężarówką (ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 24-latek wjechał w drzewo. Zginął na miejscu (ZDJĘCIA) - Radio Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Namysłów: Wypadek w Domaradzu. Jedna osoba nie żyje, jedna jest ranna - 20 października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jest areszt dla mężczyzny, który spowodował wypadek na A4 i uciekł w pole kukurydzy - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 oczerniaja nasza marke . z drugiej strony reszta kierowcow zacznie sie bac wiec i zaczna nam zdrogi zjezdzac bo bedzie jechalo bmw: hmm lepiej zjade bo bmk-a a nie wiem czy nie swir! wiec o to dojdzie do historycznego przelomu iz kierowcow bmw zaczna przepuszczac jak pojazdy uprzywilejowane . z to tylko marzenie,bardziej widze ciemna strone tego iz niestety kazdy z nas bedzie zmuszony jezdzic najbardziej przepisowo ze wszystkich bo dziwnym trafem na you tube zaczna sie sypac milardy filmikow typu "kolejny idiota bmw" w miescie jechal 60 a nie jak dozwolone 50. a przejzanych przez ze mnie filmikow typu "polskie drogi" i tego typu wiec udzialow bmw widzialem no zaszaleje i wyolbrzymie to jest moze z 10% udzialu a reszta to typowo jakies suv,robotnicy albo przedstawiciele zapie*dalajcy na spotkanie. no coz ale ze sie trafi bmw to mmmm znowu cwaniak z bmw tak o to odnosze propagande polakow yeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 E tam od stycznia to angliki będą tymi złymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Pijany kierowca bmw staranował opla. Dwoje dzieci zostało rannych - Expressilustrowany.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Mąkoszyce na Opolszczyźnie: Po wypadku kierowca spłonął żywcem 48-letni ginekolog, pracował w Namysłowskim i Brzeskim szpitalu wracał z dyżuru :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 dobrze cisnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Posadźmy wiecej drzew przy drogach ! Są niezbędne ! Ja pier... Tak by pewnie wleciał na pole zamówił lawetę i na kolacje w domu , masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi