Forest Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No właśnie audi sie zapalilo a mnie obudzili o 3.30 ze auto mi sie pali. na szczescie niema tragedii sama kosmetyka plus odszkodowanie. Kurna nie skojarzyłem, że to Twoje auto... Brachol wrzucił foty na Fejsie to smiałem się, że pewnie podpalili ją za ten znaczek z tyłu Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Moze nie wypadek ale... Pijany, bez prawa jazdy wiózł BMW pięcioro pasażerów. W tym dzieci - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Teraz są afery taśmowe i policzkowe to media o BMW zapomniały :lol: od dawna żadnych info o "mordercach" w BMW zauważyliście!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 może połapali wszystkich morderców i kryminalistów w szeleściakach, i tylko miłośnicy BM-ek zostalikuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie no, a Boguś happy_bmw Było głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie no, a Boguś Było głośno Bogus ma za duże chody i wszystko ucichło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie do końca. Wczoraj TVN o nim mówił w wiadomościach, że prokuratura wykonała już wstępną ekspertyzę opartą na nagraniach wideo i nie pozwalają one stwierdzić iż Boguś stwarzał zagrożenie katastrofy w ruchu lądowym. Jeśli tak to się skończy czyli prokuratura rzeczywiście nie doszuka się w jego jeździe znamion przestępstwa to jego rajd skończy się jako "wykroczenie drogowe" czyli mandatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mandat mandatem ale postawili mu tez inne zarzuty. Cos wiecej wiadomo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Będzie nowe śledztwo ws. szaleńczego rajdu "Froga" po S7 http://www.tvn24.pl/r/artykul/bedzie-nowe-sledztwo-ws-szalenczego-rajdu-froga-po-s7,450705.html Czyli zajmą się sprawą wcześniejszą a tą aktualną póki co wstępnie planują umorzyć. O pozostałych zarzutach (wyłudzenie odszkodowań) nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) A tego pana widzieli? Poniosły emocje Boguś by wyprowadził To gdzieś przed GreenTowers lolol [video=youtube;vx6Mtt1jL9M] PS. oczywiscie nic śmiesznego. Szkoda samochodu Edytowane 17 Lipca 2014 przez starsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 chyba do innego działu to wrzucałem lub na fb drift od roweru się zaczyna nie od bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Miejmy tylko nadzieje że to nie żaden z kolegów z klubu bo Piątka ciężko to zniosła BMW owinęło się wokół drzewa - miedziowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 głupota kierowcy, ledwo kupił i chciał przycynić przed kolegą (ten jechał jako pierwszy w kolumnie którą wyprzedzał) co potrafi jego 4.4, no to pokazał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wrocław. Martwy mężczyzna w luksusowym BMW na Zakrzowie - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 no i chłopak ma problem nawet że rowerzysta był pijany 1,6 promila Potrącił pijanego rowerzystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ''za spowodowanie wypadku odpowiadają w równym stopniu obaj jego uczestnicy, a zatem kierujący pojazdem, ponieważ jechał z prędkością nadmierną oraz rowerzysta, ponieważ przed wjazdem na przejazd dla rowerzystów nie upewnił się, czy przejazd przez jezdnię będzie bezpieczny.'' ''Do nieszczęścia przyłożył się jeszcze rowerzysta, który jechał, choć był kompletnie pijany.'' Chlor zadżumiony w cholere na rowerze i jeszcze taki śmieszny powód... oczywiste że 'nawodniony' to raczej nie będzie zwracał uwagi ani nie kontrolował samego siebie. W dodatku szkoda mi dwóch osób, że gamonie zalani wsiadają nawet na rower i ruszają i brak orientacji chłopaka gdzie można mocniej depnąć na jakich ulicach i terenach. Choć w sumie kto wiedział że mu chlorofir wyjdzie na drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 jechał z prędkością nadmierną Standardowo, jak BMW to musiał zapierdalać. A tutaj: Radiowóz uderzył w drzewo - miedziowe.pl Oczywiście "przyczyna nieznana"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 heh komentarze pod tekstem są ciekawe Oczywiście "przyczyna nieznana"... Forest zawsze w przypadku kiedy prowadzi policjant , prokurator , sędzia i poseł przyczyna jest nie znana a jak wszyscy razem jadą jednym autem z polowania i jest dzwon to to się nazywa katastrofa w ruchu lądowym lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) podwójna ciągła i kierownica nie z tej strony - wyprzedzanie = kretynizm Czołowe zderzenie pod Bydgoszczą. Trzy osoby nie żyją / Radio ZET Tragiczny wypadek na obwodnicy Szubina. 7-letnie dziecko nie żyje - Wiadomości - WP.PL Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 a kłociłem się już na forach że angole powinny być rejestrowane ale oc powinno być razy 10 jak obecnie bo polscy mistrzowie kierownicy będa nimi powodować wypadki ale widać trzeba czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Albo powinni wprowadzić jakiś przepis np na jakąś kamerkę małą na lewym lusterku i mały wyświetlacz w samochodzie. Wtedy kierowca delikatnie by się wychylił jak przy normalnym wyprzedzaniu i widziałby co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Bo za blisko podjeżdżają pod inne auta i chcą wyprzedzać, ja tam problemu nie widziałem jak jeździłem z 5 lat swoim autem po Irlandii, tylko trzeba jeździć z głową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Bo za blisko podjeżdżają pod inne auta i chcą wyprzedzać, ja tam problemu nie widziałem jak jeździłem z 5 lat swoim autem po Irlandii, tylko trzeba jeździć z głową Stary, no nie powiesz mi że taki manewr wykonasz tak samo bezpiecznie jak autem z kierą po lewej. Nosz tak się po prostu nie da. Chyba, że masz przed sobą osobówkę albo tylko jednego TIRa a przed nim długo długo nic. I właśnie wyjechaliście z zakrętu gdzie miałeś okazję popatrzeć do przodu Dla mnie również rejestrowanie pojazdów w POL z kierą po prawej jest nieporozumieniem. Będą kupować wynalazki z Wysp bo Imprezę Turbo kupią w cenie Opla Omegi z Polski. A wiadomo gdzie jest większy fun z jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak ktoś nie ma wyobraźni to z lhd też sobie nie poradzi. Nie masz widoczności czy pewności że nic nie jedzie z przeciwka to nie wyprzedzasz. Mi jazda z kiera z prawej nie stwarza problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Mi jazda z kiera z prawej nie stwarza problemów. tobie nie sprawia i pewnie jeszcze wielu kierowcom ale ilu niedorozwoji się skasuje to wiadomo , bo teraz młody popracuje na wyspach czy gdziekolwiek i za tą kasę nie kupiłby takiej mocnej fury w polsce na dodatek z kierą nie po tej stronie . moim zdaniem wypadkowość się zwiększy jak nie zmieni się jakoś przepisów co do angoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi