Pirooz Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Podejrzewacie co było przyczyną? Tzn - nie wyrobił zakrętu, stracił panowanie czy z jakiegoś bliżej nieokreślonego powodu zjechał z drogi? Były ślady hamowania albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz191 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Namierna prędkość tył uciekł mu do rowu i zachoczył o jedno dzewo a 2 skosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 pierdyle, co za głupek, wczoraj przecież pogoda była umniana i tak zapierdylać:bag: ktoś z okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz191 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 pierdyle, co za głupek, wczoraj przecież pogoda była umniana i tak zapierdylać:bag: ktoś z okolicy ? Z okolic Kępna dokładnie wiele osób myślało ze to coupe a to był sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 180km/h nie mielismy co zbierać z człowieka auto wyglada jak by tyle jechal. Na moje nieszczescie mialem okazje widziec pare lat temu podobny wypadek i to znajomego. Niestety jedna osoba poniosla smierc na miejscu druga kilka h pozniej w szpitalu. Po tym co zobaczylem nabralem respektu do naszuch drog i predkosci. Jeszcze sie tak zlozyle, ze stoje na plecami na pierwszym zdjeciu... Co prawda nie jest to BMW ale wrzucam filmik ku przestrodze [video=youtube;B3JJTuxYnd4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz191 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 auto wyglada jak by tyle jechal. Na moje nieszczescie mialem okazje widziec pare lat temu podobny wypadek i to znajomego. Niestety jedna osoba poniosla smierc na miejscu druga kilka h pozniej w szpitalu. Po tym co zobaczylem nabralem respektu do naszuch drog i predkosci. Jeszcze sie tak zlozyle, ze stoje na plecami na pierwszym zdjeciu...Co prawda nie jest to BMW ale wrzucam filmik ku przestrodze [video=youtube;B3JJTuxYnd4] Wiele filmów widziałem z takimi wypadkami ale zasada jest jedna jedziesz na własne ryzyko jak każdy z nas mnie dzisiaj czeka 1100 kilometrów i powiem ci ze sam sie boje bo ja pojade normalnie a ktoś wemnie wjedzie i zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 uła ale wiury Ja właśnie wyruszam w drogę z Rewala do stolicy i to wszystko nie napawa optymizmem jadę z żoną, która zawsze na mnie krzyczy jak tylko zaczynam jechać trochę szybciej, ale niestety jak, ktoś już wspomniał mamy takich a nie innych użytkowników dróg i czasami nasza rozwaga i dostosowana prędkość do jakości drogi i pogody nie wystarczy. Bezpiecznej jazdy do wszystkich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 auto wyglada jak by tyle jechal. Na moje nieszczescie mialem okazje widziec pare lat temu podobny wypadek i to znajomego. Niestety jedna osoba poniosla smierc na miejscu druga kilka h pozniej w szpitalu. Po tym co zobaczylem nabralem respektu do naszuch drog i predkosci. Jeszcze sie tak zlozyle, ze stoje na plecami na pierwszym zdjeciu...Co prawda nie jest to BMW ale wrzucam filmik ku przestrodze [video=youtube;B3JJTuxYnd4] Nem chyba już to kiedyś wrzucałeś ?? bo wiem że to widziałem bodajrze ford ściera prawda jest taka że każdy jest mocny do momentu gdy auto idzie nie tak jak przewidział i wtedy czas na reakcję jest bardzo ale to bardzo krótki i zero paniki albo dzwon :(taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nem chyba już tokiedyś wrzucałeś ?? Bardzo mozliwe. Generalnie tu byla sporo nadmierna predkosc + mokra droga. Efekt widac na filmiki. Chociaz moglo sie skonczyc duzo tragiczniej. Jak sierra wypadala z drogi trafila jeszcze w tyl Poloneza, ktory przelecial przez 4 pasy i wylondowal w rowie. Dobrze, ze z naprzeciwka nic nie jechalo i nietrafilo tego poldka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wiem, że to nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie to wrzucić. Od siebie dodam, że trzeba być podłą świnią i szują żeby podpalać komuś samochody! Znów płoną auta! Audi i BMW - lubin - portal miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No właśnie audi sie zapalilo a mnie obudzili o 3.30 ze auto mi sie pali. na szczescie niema tragedii sama kosmetyka plus odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dziwnie znajoma była mi ta BeEmka, choć widziałem ją tylko raz i to dawno temu. Dobrze, że tylko kosmetyka, a w tym drugim pewnie zwarcie instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 no raczej nie bo juz jest swiadek ktory widzial kogos w kapturze kto sie przygladał na parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak przeczytałem nagłówek to myślałem że nadpaliła się 330Ci mojej sąsiadki (ostrze zęby na gablotę :lol: ) Patrzę na fotosy a tu fura Zamoja...nie ma tego złego, szkody nie są straszne a i portfel zrobi się grubszy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 "Pechowe dla właściciela BMW 5 okazało się kolejne, trzynaste miejsce parkingowe, na którym zaparkował swój pojazd. Na razie nie wiadomo jednak czy nadpalenie BMW było przypadkowe i czy na pewno nie jest związane z walkami lubińskiego półświatka." - Zamoj Gangsterski fejm Ci gazety robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Widziałem dziś na żywo normalnie szczęście że z przodu nie było pasażera , od strony pasażera nic nie zostało z auta . Wrocław: Wypadek na Brucknera. Auto uderzyło w słup, poszkodowane dziecko (ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Masakra. Ale się turas poskladal. Chyba trochę cisnela kierowniczka Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Czołowe zderzenie BMW i ciężarówki przewożącej koparkę. Nie żyje kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Czołowe zderzenie BMW i ciężarówki przewożącej koparkę. Nie żyje kierowca już tam jeden krzyżyka na zdjęciu widać będzie następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Opole: BMW wypadło z drogi w Okopach - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wypadek pod Polkowicami: Dachowało BMW. Kierowca uciekł - szuka go policja (ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 trochę dziwne że auto warte 40dychy zostawił i dał nogę :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pewnie nastukany albo bez prawka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 a Pewnie nastukany albo bez prawka może też kradzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 przyznać się który to?? no a tak na poważnie, to pewnie bomba była zdrowa i poszedł w długą nawet jak go teraz znajdą to już nikt mu nic nie udowodni. Auto i tak rozbite to chociaż prawko zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi