Kevin Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Po *** zawsze jak jest wypadek z BMW to jest w tytule napisane BMW to BMW tamo.... a jak jest OPEL czy Mercedes czy KIA to nie napisza marki w tytule! Ot najnowszy wypadek z BMW http://www.tvn24.pl/-1,1702858,0,1,bmw-wjechalo-wprost-pod-tira,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 musimy się do tego przyzwyczaić wypadek z bmw to jest wydarzenie z innymi autami to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 http://nasygnale.pl/kat,1025345,title,To-cud-ze-Rumuni-z-tego-BMW-przezyli,wid,13406896,wiadomosc.html?ticaid=6c4c3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 W Na Wspolnej ostatnio byl dzwon z Beemka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 http://nasygnale.pl/kat,1025345,title,To-cud-ze-Rumuni-z-tego-BMW-przezyli,wid,13406896,wiadomosc.html?ticaid=6c4c3 czy to nie ten sam wypadek co kevin zapodał tylko zdjęcie z innej perspektywy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 w radiu o tym mowili bo droga byla zablokowana kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Następny as. Bez prawka, e34 ojca... http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,17-latek-pedzil-BMW-tatusia-zginela-mloda-dziewczyna,wid,13496764,wiadomosc.html?ticaid=6c762 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bez komentarza, zero pomyslunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ciekawe ile zapierdzielał żeby tak zmiętolić E34 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 jaka masakra:shock:cud,ze ci chłopacy przeżyli...sporo musiał mieć na budziku...myśle,ze pod 2zł mogło podchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Gnojki puste , szkoda dziewczyny , chociaż też jeszcze niepoważna była wsiadając do auta z kimś tak młodym i jeszcze bez prawka , pogratulować głupoty kierowcy i do budy z nim na kilka lat:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 S****ysyny najważniejsze zdrowie, najgorsze kalectwo i śmierć jeszcze przez kogoś... Wystarczy 90 jechac i tak wyjdzie auto jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 chociaż też jeszcze niepoważna była wsiadając do auta z kimś tak młodym i jeszcze bez prawka , tak to jest ze mlodzi ulegaja presji rowiesnikow i pozniej jest placz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 W tym wypadku nazwałbym bym to selekcją naturalną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 czy ja wiem?akurat całkiem naturalne jest to,że jak człowiek jest młody to ulega presji rówieśników,robi rzeczy szalone,nieraz bezmiernie głupie...no tak serio-nie zdarzyło wam się nigdy zrobić jakiegoś kretynizmu i wszystko się dobrze skończyło "dzieki Bogu"? nie usprawiedliwiam ich...jestem wręcz za tym,żeby opóźniać,albo racjonalizować jakoś wydawanie prawa jazdy...po prostu uważam,że należy się zastanowić,zanim nazwie się kogoś "debilem".a poza tym dzieciak ma największą karę-będize żył ze świadomością,że kogoś zabił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W sobote na drodze 11 za Jarocinem E39 wjechalo w to cos co jedzie poboczem i kosi trawe. Mam nadzieje, ze pasazera nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 masakra niektórzy to mają ułanską fantazje dorwie łepek BMW i jest kierowca bombowca arystokra szos my tego nie zmienimy ale jako prawdziwi fani tej marki możemy pokazać większą kulture na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/glupota-alkohol-i-niestety-znowu-bmw,1653161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No tak, ewidentny przyklad tego, ze BMW w tytule to juz chyba chwyt marketingowy pomijajac wszystko, bo to naprawde jest nieodpowiedzialne, to po pijaku mozna jechac kazdym samochodem i Beemka to wcale nie jest zaden lider w tej kategorii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dokładnie, chłyt matedindody. Jak dziennikarzyna nie ma pomysłu na przyciągnięcie czytelników to wystarczy wrzucić jakikolwiek artykuł z magicznym słowem "BMW" i od razu zakompleksione wsiury jadą po właścicielach aut tej marki - jakie to buraki, głupki bez szkoły, przestępcy, ćpuny, pijaczyny, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To jest typowa zazdrość, a potem padają pytania: a dlaczego takim starym dziadkiem jeździsz? a ile to pali? Będziesz Miał Wydatki? a ja na to NIE... Bolid Majętnego Wieśniaka co by się z grubsza zgadzało bo moje e34 tanie nie jest a i na wsi teraz sobie mieszkam Ale najśmieszniejsze jest jak zobaczy co taka stara smoczyca ma w środku, klima dwustrefowa automatyczna? elektryczne fotele? podgrzewane? wentylowaneeee? a ten guziczek do czego jest, a ten do czego, i wszystko działa? To mi się siekła dygresja... Wracając do tematu BMW zawsze pozwalało na wiele ale niektórzy nie potrafią wyczuć kiedy to wiele to już za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A to srebrne to jakie to BMW? Bo mi to wygląda ewentualnie na bmw Vectre :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Czytaj artykul nie zdjecia, srebrne to vectra, BMW uciekł porzucił auto i go znalezli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 panowie brak komentarza zawsze są winni kierowcy BMW a ja dzisiaj wyjerzdzałem z Brzegu jechałem 50 oczywiscie przepisowo a tu na lini ciągłej wyprzedza mnie łepek w golfie 3 ale tego ludzie niewidzą tylko kierowcy BMW to wariaty sory ale jak to słysze to mnie czysci totalny debilizm szkoda słów my zawsze będziemy najgorsi ale z tego powodu i tak marki nie zmienie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi