sebo293 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No to na nowy rok od razu nowinka Samochód wjechał w grupę osób. 5 osób zginęło na miejscu - Wiadomości - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Sebo wyprzedziłeś mnie o minutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Widziałem w wiadomościach jeszcze komentator głośno powiedział kierowca BMW szkoda,że jak byłaby to inna marka to nie mówią wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 powiedział kierowca BMW szkoda,że jak byłaby to inna marka to nie mówią wcale... w tym wypadku to akurat nie interesuje mnie to czy to bmw czy skoda -pedał ***any powinien dostać kare taką aby się zesrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 zabił całą rodzinę... smutne... kara śmierci poprzez odcinanie kończyn centymetr po centymetrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Trzeba być kompletnym idiotą by wsiadać po alkoholu za kółko! Taki nawet jak trafi za kratki, to my będziemy ch...ja utrzymywać. Powinien dostać wyrok, grzywnę, którą do końca życia by spłacał, a w więzieniu musiał by na siebie zarabiać, na zasadzie: nie pracujesz nie żresz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 dla tego jestem za karą śmierci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja jestem nie dość, że za karą śmierci to jeszcze za przywróceniem publicznej chłosty dla drobnych złodziejaszków. Dostałby taki ze 100 batów np. za kradzież lusterka z mojej Astry i długo by o tym pamiętał. Nie trzeba by też łożyć pieniędzy na jego utrzymanie w więzieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ciekawy artykuł: Morderca jest kim innym, niż to opisują media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 No to na nowy rok od razu nowinka Samochód wjechał w grupę osób. 5 osób zginęło na miejscu - Wiadomości - WP.PL czytaliscie komentarze? "wszystkim którzy maja bmw powinno się zabierać prawo jazdy""Dlaczego marka BMW przyciaga tylko śmieci nie ludzi. Tylko syf jeździ tymi autami" "BMW -samovhody z beznadziejnym zawieszeniem, skonstruowane tak, zeby zapewnic latwe wcgodzenie w nadsterownosc, po to, zebybezmozgi mogly sie "bawic". Dlaczego Mercedes albo Leksus moze robic dobre stabilne tylnonapedowe auta? BMW w dziedzinie bezpieczenstwa to szrot. ... Do tego ciemnota jezdzaca tymi samochodami ..." "Nikt normalny nie jeździ BMW" "kieeowcow bmw powinni poddawac eutanazji " dowiaduję sie ze jezdze szrotem i ze polowa spoleczenstwa mnie nienawidzi :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ciekawy artykuł:Morderca jest kim innym, niż to opisują media Ciekawy artykuł i w sumie z moich spostrzeżeń odzwierciedla trafnie to co się dzieje na drogach. Jak dla mnie największym zagrożeniem są ludzie w stosunkowo nowych autach którzy uważają się za super kierowców i w dupie mają znaki drogowe oraz panujące warunki na drogach. Do tego dochodzą ludzie bez mózgu i wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Co za bzdura, koleś który napisał to jest skończonym debilem. Czyli jak sąsiad zjadł chleb i po nim dostał srake i się przekrecil to już nikt nie powinien jeść chleba? Co za bzdura. Czy ludzie w innych markach nie zabijają ludzi tylko w BMW? Szkoda że Hitler tego nie czyta bo kupił by wszystkie modele BMW. Media robią głupi rozgłos i nic podatny. Znam wielu z was i jeśli by nawet któryś z nas spowodował wypadek ze skutkiem śmiertelnym nie ocenie nikogo tylko dlatego że jeździ BMW. Auto to narzędzie w ręku a wypadki się zdarzają wszędzie. Tak było,jest i bedzie Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kolego SoulRea na , który artykuł się tak wściekasz bo szukam i nie znajduję. Chyba, że szukam za słabo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "wszystkim którzy maja bmw powinno się zabierać prawo jazdy" "Dlaczego marka BMW przyciaga tylko śmieci nie ludzi. Tylko syf jeździ tymi autami" "BMW -samovhody z beznadziejnym zawieszeniem, skonstruowane tak, zeby zapewnic latwe wcgodzenie w nadsterownosc, po to, zebybezmozgi mogly sie "bawic". Dlaczego Mercedes albo Leksus moze robic dobre stabilne tylnonapedowe auta? BMW w dziedzinie bezpieczenstwa to szrot. ... Do tego ciemnota jezdzaca tymi samochodami ..." "Nikt normalny nie jeździ BMW" "kieeowcow bmw powinni poddawac eutanazji " na ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "wszystkim którzy maja bmw powinno się zabierać prawo jazdy""Dlaczego marka BMW przyciaga tylko śmieci nie ludzi. Tylko syf jeździ tymi autami" "BMW -samovhody z beznadziejnym zawieszeniem, skonstruowane tak, zeby zapewnic latwe wcgodzenie w nadsterownosc, po to, zebybezmozgi mogly sie "bawic". Dlaczego Mercedes albo Leksus moze robic dobre stabilne tylnonapedowe auta? BMW w dziedzinie bezpieczenstwa to szrot. ... Do tego ciemnota jezdzaca tymi samochodami ..." "Nikt normalny nie jeździ BMW" "kieeowcow bmw powinni poddawac eutanazji " na ten powiem Ci, że mocne...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Komentarze Cię tak wkurzyły. Na szczęście zdecydowana większość pisze "pijany kierowca", a nie "kierowca BMW". A tymi debilami nie ma się co przejmować, po prostu zazdroszczą auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie wiem co powoduje ze takie patałachy skłaniają się do wypisywania takich teorii. Wiem jednak na pewno jakby mi zależało na ślizganiu się na każdej krzyżowce kupił bym bez wątpienia Subaru STI lub Evo V, VI, VII. Poza tym marka Mercedes czy tam Lexus tak samo dobrze się nadaje do rozwijania po mieście fajnych prędkości. To samo można zrobić ośka tylu Opel, Kadet czy dobrze znany VW GOLF GTI. Za dużo części filmu "Szybcy i Wściekli" potem się społeczeństwu ***ie w głowach. Dla porównania stary film z mich byłych okolic. SUBARU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 stara afera ten gości jak się nie mylę stracił prawo jazdy właśnie przez ten film z internetu zainteresowała się tym policja po licznych zgłoszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tragedia na Mazurach. Był pijany, nie miał prawa jazdy - Raport drogowy w INTERIA.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tragedia na Mazurach. Był pijany, nie miał prawa jazdy - Raport drogowy w INTERIA.PLArtykuł nie zaczyna się od "kierowca BMW" to jest sukces moim zdaniem...Kretyni i pijacy jeżdżą każdą marką samochodu i tego typu zachowań nie da się wyeliminować choćbyśmy chcieli nie wiadomo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kolejny pijany w BMW, dochodzę do wniosku ze ta marka samochodów jest zbyt tania ze coraz więcej meneli ja kupuje. Z drugiej strony jak mam kupić E60 i być porównywany do takich delikwentów to chyba się zdecyduje na zakup Audi A6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wtedy założysz konto na forum Audi i czytając posty z działu "kolejny wypadek z audi" będziesz żałował, że je kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie kupuj Audi. Znajomy jeździł nówka A6 i mówi że lipa fotele lipa zawiecha lipa audi i wiesz co kupił, nowe 520d za 50 tysięcy €. Dodam gość kolo 50 wiec wie co dobre )) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Artykuł nie zaczyna się od "kierowca BMW" to jest sukces moim zdaniem...Kretyni i pijacy jeżdżą każdą marką samochodu i tego typu zachowań nie da się wyeliminować choćbyśmy chcieli nie wiadomo jak niestety dzisiaj na polsacie news od rana info że pijany kierowca BMW jak kierowca jak nawet prawka nie miał , pijany przestępca może ? tylko po co to Bmw ? dalej to samo nic się nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 każdy kto ma uprawnienia to "kierowca", jak ktoś powiedział - "kierujący" to odpowiednie słowo,barany jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi