mariusz13 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 niestety ogranicznik mechaniczny trzeba by młodym montować pod pedał albo ręczny na stałe zespawać by 90 nie przekraczali niestety duża moc i młoda energia nie idą w parze z wyobraźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 wybaczcie że się wtrącam ale to co niektórzy piszą to nie jest ok... nie należy wszystkich wrzucać do jednego worka, mam 21 lat, moim pierwszym autem w wieku 19l byłą E36 316, a drugim (aktualnym) E36 320, nie miałem żadnej kolizji, wypadku czy nawet mandatu... więc się da.... trzeba tylko pomyśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 I ja coś dopisze - 6 godzin po wypadku został zatrzymany i aresztowany kierowca auta które wyprzedzało na 3ciego i przez to właśnie kierowca BMW uciekał do rowu aby uniknąć czołówki! Co najlepsze sprawcy wypadku zatrzymali się wysiedli ale jak zobaczyli co się stało to wsiedli do auta i uciekli!!! Dzięki temu że się zatrzymali świadkowie mieli czas na zapamiętanie auta i numerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Czyli 4 auta na 2 pasach, to juz jest ciezka sprawa. Oby zlapali winnych ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie chłopaki z Bmki już kończyli wyprzedzanie i wracali na swój pas jak tamten wyskoczył! Już ich mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 nie należy wszystkich wrzucać do jednego worka, mam 21 lat, też kiedyś miałem 21 lat dlatego wiem jak to jest, jeżeli jest jak piszesz to jesteś w wąskiej grupie rozsądnych 21latków ja do takiej nie należałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 też kiedyś miałem 21 lat dlatego wiem jak to jest okrutna prawda... X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 BMW staranowało ogrodzenie i doszczętnie spłonęło - Raport drogowy w INTERIA.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jednak BMW to solidne auta taki dzwon a tu " 26-latek doznał jedynie niegroźnych obrażeń ciała" :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 BMW staranowało ogrodzenie i doszczętnie spłonęło - Raport drogowy w INTERIA.PL Chyba jego aniol stroz kierowal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ale farciarz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 coby nie pisać BMW są solidne auta o jego szczęściu nie mówię niestety tylny napęd robi swoje i podstawa nauczyć się autko opanować gdzieś na lotnisku , tor i będzie ok :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Takim typom na miejscu powinni wstrzykiwać Pavulon Fakty - Legnica - Pijany kierowca wjechał w ścianę. Krok od tragedii - wiadomości z Legnicy i o Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 podobna sytuacja ja gdzieś tam w polsce co budynek w gruz poszedł( tam chyba ford ) w tym przypadku co powiedzieć ?? nie każdy w BMW to rozsądny człowiek takie życie a że ostatnio zaobserwowałem że chyba co piąte auto to BMW to wynik prawdopodobieństwa się zwiększa i sądzę że będzie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ....a że ostatnio zaobserwowałem że chyba co piąte auto to BMW to wynik prawdopodobieństwa się zwiększa i sądzę że będzie nadal Bo Polacy przesiedli sie z Mercedesów na BMW :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Lepiej zeby jezdzili mercedesami i golfami.. Do szczescia potrzebni nam nie sa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiX6 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Śmiertelny wypadek pod Olszanicą - Legnica - Naszemiasto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 a tu kobita,nie ma reguły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Opole: BMW zderzyło się z wozem strażackim jadącym na sygnale - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Opole: BMW zderzyło się z wozem strażackim jadącym na sygnale - Wiadomości ewidentnie wina strażaków bez przesady z środkowego przez pas zieleni nawet na sygnale to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Wypadek to nie jest ale sie dal zlapac na takim zarciku.. hehe pewnie jechal do tesciowej Włosy w bagażniku, krew na zderzaku. "Ja tylko żartowałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tragiczny wypadek na Pomorzu pod Puckiem. Samochd uderzy w drzewo i sizapali. Spono dziecko i dwoje dorosych - Fakt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wrocław: Wypadek na obwodnicy śródmiejskiej. Dwoje dzieci rannych (ZDJĘCIA) - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 myślał że jak systemy elektroniczne jak w samolocie to można cisnąć a bmw samo wszystko przewidzi i jego głupote także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 tylko że on się nie martwi dostanie kasę z AC ale żeby taki numer zrobić w deszcz to co dopiero zimą haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi