SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 OMG masakra przyrost koni nad rozumem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 i jak zwykle jedno drzewo w promieniu kilkuset metrów przyciągneło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie a dla mnie takie wypadki gdzie gina mlodzi gniwewni to selekcja naturalna. Swiat i tak jest przeludniony a debili za kolkiem nie brakuje. Kultura jazdy w Polsce jest ponizej 0. Wiem wiem jest to okrutne co mowie ale cieszmy sie ze sami sie unicestwili a nie zabrali ze soba Boga ducha winnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wiem wiem jest to okrutne co mowie Dobrze mówisz,jeżeli nie włączymy myślenia za kółkiem takie rzeczy będą nadal trwać. Co prawda jest to bardzo przykre i smutne co się dzieje na naszych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To co Dirty wstawił gdzie zginęło 2 chłopaków 20 i 21lat to mój kuzyn. Mechanik, mieszkał we Francji spawał tam różne konstrukcje, całkiem normalny, myślący chłop, jak narazie nie ma ekspertyzy co się stało, czy jakiś wahacz sie nie odkręcił, koło sie zblokowało czy co, więc teksty że to mega prędkość i młodzi ludzie to nie do końca trafione. Poza tym auto pokroili strażacy. E46 320d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie a dla mnie takie wypadki gdzie gina mlodzi gniwewni to selekcja naturalna. Swiat i tak jest przeludniony a debili za kolkiem nie brakuje. Kultura jazdy w Polsce jest ponizej 0. Wiem wiem jest to okrutne co mowie ale cieszmy sie ze sami sie unicestwili a nie zabrali ze soba Boga ducha winnych ludzi. smutne ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wypadki były , są i zawsze będą. nie tylko BMW się rozbija ale na nasze nieszczęście wśród mediów te auta maja zły wizerunek, dlatego jest to tak oficjalnie rozgłaszane wszem i wobec. Jednak trochę rozsądku przydało by się młodym kierowcą lub dodatkowe ograniczenia. Prawo jazdy od 21 roku życia + pojemność do 1L. I takie tam inne bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgadzam sie z ograniczeniem pojemnosci. U mnie w Irlandii jest tak ze jak zdales prawko to zadna ubezpieczalnia ci nie da ubezpieczenia powyzej 1000 cc. Ubezpieczeni sa imienne a nie na auto co jest drazlie ale i madre. Ja musze miec ubezpieczenie na siebie i zone zeby jezdzic a nie jak w Polsce ze kazdy wsiada i rura. Owszem tez jezdza ludzie bez ubezpieczenia ale ja cie Garda (Policja) ***nie to jestes od reki aresztowany i na nastepny dzien jestes w sadzie. Nie ma zmiluj sie. Druga rzecz to taka ze tutaj nikt nie wyprzedza, jada jeden za drugim i kazdy zdazy a u nas kazdy wie jak jest. Ja osobiscie boje sie jezdcic po Polsce bo juz nie raz mi sie zdarzylo jak mi ktos na czolowe wyskoczyl i musielem uciekac na pobocze. To co Dirty wstawił gdzie zginęło 2 chłopaków 20 i 21lat to mój kuzyn Przykro mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 chłopaki grubo leca z modami az tak tuningowac auta to przesada :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Po prostu jadą na bogato zero rozumu ułańska fantazja kupi łepek e 36 gaz w podłogę i jest kierowcą bombowca arystokratą szos tylko do pierwszego zakrętu potem spotkanie z drzewem i AMEN a potem media piszą kolejny wypadek BMW ku..a nie chce mi się więcej o tym pisać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jakas masakra i czysty debilizm.... Jak dlamnie to powinny byc ograniczenia wiekowe dla młodych kierowców na prowadzenie tylnonapędowców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak dlamnie to powinny byc ograniczenia wiekowe dla młodych kierowców na prowadzenie tylnonapędowców.... hmm nie tędy droga.....to poprostu głupota , nieodpowiedzialność , cwaniactwo , popisywanie się....... reszta sama na drodze wychodzi..... szkoda tych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 szkoda tych ludzi dla mnie debili nie szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak dlamnie to powinny byc ograniczenia wiekowe dla młodych kierowców na prowadzenie tylnonapędowców.... Jak najbardziej jestem za tym, po otrzymaniu prawka co 3 miesiące egzamin sprawdzający przez rok, limit punktów karnych to 15 pozbylibyśmy się zagrożenia na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Myślę , że to nie jest kwestia ... egzaminów , badań psychologicznych itd itp. Ludzie po prostu muszą mieć gdzie się wyszaleć .... w każdym mieście wojewódzkim powinien być tor gdzie za niewielką opłatą można by pozapierdalać / spalić gumę / położyć auto na dachu ... wtedy stwarzając takie możliwości , na ulicach byłoby spokojniej bo nikt by nie mógł szukać usprawiedliwienia w tym że młodzież musi się wyszumieć ... "jesteś kozak , pokaż co potrafisz na torze" i pewnie nie dochodziłoby do takich dzwonów na ulicach. Prosty przykład ... wystarczy się bryknąć przez niemcy pod francję i z powrotem , pozapierdalać 160-180kmh i gwarantuję , że wjeżdżając do miasta będzie się jechało przepisowo bo na autobanie się człowiek wyszaleje jeśli chodzi o prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na torze to on nic nie pokaże bo nie ma o tym pojęcia to są mistrzowie prostych i przy jakiej kol wiek trudności i nagłej reakcji właśnie tak kończą. Kierowca uczy się całe życie ja jeżdżę od 92 i jakoś nie uważam się za dobrego kierowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kierowca uczy się całe życie No wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie wystarczy benzyna w żyłach jak w głowie brak oleju.. bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak jest, ja rowniez lubie szybko polatac, a po klubowym zlocie na torze chyba z miesiac nie chcialo mi sie szybko jezdzic Co do 19 latka to patrzcie na droge, przeciez tam jest sam lod. Ja bym tam jechal w porywach 80km/h na nowych zimowkach. To uderzenie bylo przy ilu? 120km/h? Czy moze wiecej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Myślę , że to nie jest kwestia ... egzaminów , badań psychologicznych itd itp. Ludzie po prostu muszą mieć gdzie się wyszaleć .... w każdym mieście wojewódzkim powinien być tor gdzie za niewielką opłatą można by pozapierdalać / spalić gumę / położyć auto na dachu ... wtedy stwarzając takie możliwości , na ulicach byłoby spokojniej bo nikt by nie mógł szukać usprawiedliwienia w tym że młodzież musi się wyszumieć ... "jesteś kozak , pokaż co potrafisz na torze" i pewnie nie dochodziłoby do takich dzwonów na ulicach. Prosty przykład ... wystarczy się bryknąć przez niemcy pod francję i z powrotem , pozapierdalać 160-180kmh i gwarantuję , że wjeżdżając do miasta będzie się jechało przepisowo bo na autobanie się człowiek wyszaleje jeśli chodzi o prędkość. jestem za tak samo przedstawialiśmy sytuacje i opisywaliśmy te same przykłady na forach naszego miasta i nie tylko, w sprawie jak nam zamykali nasze ukochane lotnisko na Skarbimierzu, a po zamknięciu lotniska efekty były różne i niektóre opłakane w skótkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Tu była swawola wygrał w totka i dobrze kupił bo dobrą gablote ale wszystko zepsuł bo po pijaku. Chociaz on pewnie dalej żyje w miare a dziewczyna nawet nie pomógł "Okaleczył mnie syn milionera z loterii!" - Nasygnale.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Piniondze szczeńścia nie dajom...:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 tak to jest szczęście w nieszczęściu ... baran chciał poszpanować i pokazał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 poszpanował i zrobił krzywdę dziewczyna co za idiota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Piniondze szczeńścia nie dajom...:? Tym co Ich nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi