grzesiek84 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 i u mnie jakaś 5 wylądowała na dachu http://www.24opole.pl/wiadomosci,10627,30735,p,Slisko_na_opolskich_drogach,fotka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wczoraj jak jechałem na nockę do pracy to jakaś terenówka leżała w rowie na dachu nie wiem jak marka ale chyba suzuki tego to nie pokażą bo to nie BMW :evil::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 no terenówką sie wpierdzielic do rowu to już nie lada umiejętności trzeba mieć.:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Znam goscia co Potrafil sie zakopac na parkingu :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Jeepem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ode mnie gość w poprzedniej pracy ,jezdził ciężarówką to śmialiśmy się zawsze że on to nawet na asfalcie potrafi się zakopać:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 dzisiaj ok godziny 9.20 jak wracałem z pracy bmw e46 compact jadące w kierunku Leśnicy na ul. Kosmonautów zjechał na pobocze i zaparkował na latarni która z kolei znalazła się w połowie maski , kolor auta czarny ktoś z forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Nikt nie ma tu compiego w E46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Wrocław: Pijany kierowca BMW nie trafił na most Sikorskiego i wpadł do Odry (ZDJĘCIA INTERNAUTY) - Gazetawroclawska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 ważne że jechał BMW reszta się nie liczy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzisiaj w radiu na każdej stacji o tym trąbili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wrocław: Pijany kierowca BMW nie trafił na most Sikorskiego i wpadł do Odry (ZDJĘCIA INTERNAUTY) - Gazetawroclawska.pl Trafił na nasz oddział - wczoraj przy badaniu płakał jak dziecko... ale jak to mówią: myślenie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 może mu o drazu przeszczepcie parę szarych komórek chociażby od jakiegoś psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 chociażby od jakiegoś psa A co pies winny? Nie trzeba pić ani jeździć BMW by na drodze zachowywać się jak kretyn... Jadę dziś do pracy, ciągnę się za busem który zapitala 40 km/h. Wszyscy za mną jadą spokojnie, nagle widzę we wstecznym, że ktoś na chama i prawie powodując czołówkę wciska się za mnie. Spoko, lecę dalej czekam na okazję do wyprzedzenia busa. Parówa z tyłu chyba traci cierpliwość i podjeżdża mi pod tył tak blisko, że już nawet nie widziałem jego świateł (z gejowskimi niebieskimi żaróweczkami). Ładnie wyhamowałem pana do jakichś 20 km/h... Wyprzedzam w końcu busa a parówa za mną i jeszcze wali długimi bym się pospieszył. Puściłem idiotę - srebrny Mietek na DOA. W sumie gdyby kilometr dalej leżał na dachu to nawet bym nie zwolnił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Haha debile CO do wypadkow to trzeba uwazac bo ostatnio policja finguje wypadki i sprawdza kto sie nie zatrzyma by pomoc swoja droga nie wiem jak mozna byc tak niedo***anym, zeby 8/10 osob NIE ZATRZYMALO sie przy aucie lezacemu na dachu ;/ gdzies czytalem ostatnio o tym. Przeciez ktos moze umierac w srodku. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 po prostu ludzka znieczulica i takim skur****ą życzę żeby też się nikt nie zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ale ludzie bez pojecia glupoty wypisuja tak to jest jak wyobraznia pracuje tak powstaja ploty.... jeszcze chwila i napisza ze jechal bez kol a inni w to uwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 W tym przypadku też można było napisać ... pijany kierowca AUDI spowodował wypadek, zabił i uciekł !!! a tu biedna bunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ostatnio policja finguje wypadki i sprawdza kto sie nie zatrzyma by pomoc]Juz nie maja sie czym zajmowac :confused::confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Wrocław: BMW uderzyło w drzewo na rondzie przy ul. Zaporoskiej - Gazetawroclawska.pl Znowu Wroclaw. Chociaz nie tak spektakularny wypadek jak ostatnio ale napisac zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 szkoda x6-ki:sad: W Strzelcach Opolskich ciężarówka uderzyła w osobówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Szkoda takiej fajnej X6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ale bym sie w****il.. Gosciu kupuje fure za 100 kola i pozniej dostanie z OC 20tys zeby sobie ja spowrotem poskladac.. O ile nie bedzie szkody calkowitej.. Powinno byc jak w Anglii.. Takie auto juz na nowe wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 okoliczności zdarzenia bada policja pewnie będzie na kierowce bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Powinno byc jak w Anglii.. Takie auto juz na nowe wymieniac w Polsce to wejdzie za jakieś kwadrylion lat, Polscy magicy tudzież blacharze stracili by robote-musieliby zmienić fach na żeźbiarzykuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Na strzeżonym przejeździe Zderzenie samochodu z pociągiem w Koninie. Jedna osoba nie żyje - Wiadomości - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi