mariusz13 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 w ten sposób kolega z mojej wioski pozbył się swojej ładnej srebrnej Bawarki ale miał dużo szczęścia Lubin Extra! - Po pijaku w BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 szkoda auta ale na miejscu twojego kolegi wynajął bym firmę specjalizująca się w wypadkach drogowych odzyska wartość samochodu i ogromne odszkodowanie za poniesione szkody i uszczerbek na zdrowiu a pijany kierowca powinien Trafić na kupę lat do wiezienia i niech twój kolega nie ma skrupułów i zgnoi idiotę nie będę reklamował firmy ale ja korzystałem z jej usług i byłem mega zadowolony za wyciągnięcie odszkodowania jak chcesz adres i kontakt pisz na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Trochę z***ali tytuł .... "Po pijaku w BMW" .... na pierwszy rzut oka wygląda jakby to dresiarz był na bani ... ehh profesjonalizm dziennikarski :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tytul za***isty, brzmi jakby kolejny dres jezdzil BMW po pijaku. Widac, ze nawet jak nie ma winy BMW to jest wina BMW bo ktos kto przeczyta tylko tytul potem powie znajomym "znowu ktos w bawarze sie roz***al".. Swoja droga gdzie tu bylo duzo szczescia dla kierowcy BMW? Bawara wyglada jak nowa A odszkodowanie sciagnac moga ladne jak ogarna temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gdyby napisali "Po pijaku w Nissanie" - kto by to wogóle przeczytał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 niewiem jeszcze dokładnie co i jak bo dopiero jutro będę na wichurze to pogadam z nim czy chce odszkodowanie przez firmę czy może już komuś zlecił na szczęście pozostała mu jeszcze 750 F01 złota ta była oszczędniejsza 3,0 w dieslu miała też charakterystyczne tablice D1 ADI zdrobnienie imienia syna a tytuł to wiadomo artykuł trzeba dobrze sprzedać dlatego jest jak Forest pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To już się stało chyba tradycją u dziennikarzy nie ważne kto zawinił było tam BMW :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No niestety w tym kraju by wywołac sensację wystarczy użyc w tytule artykułu jednego z dwóch słów..."Smoleńsk" lub "BMW"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Wrocław: Zderzenie BMW i renault na Podwalu (ZDJĘCIA) - Naszemiasto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Opole: BMW zderzyło się z dwoma pojazdami nauki jazdy - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ***** najbardziej się gotuje jak czytam komentarze pod takimi zdarzeniami bandy niedorozwoi nie czytam już więcej tego bo przerasta to mój spokój wewnętrzny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja nigdy ich nie czytam ,dzieciaki siedzą przed kompem i się nudzą to i wypisują bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 dziennikarze muszą to jakoś urozmaicić żeby ktoś chciał to czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Wrocław: Zderzenie BMW i renault na Podwalu (ZDJĘCIA) - Naszemiasto.pl Na zdjęciu właściciel auta .... ile może mieć lat ?? lolol Idzie zima ... to okres w którym BMW uczy pokory[ATTACH=CONFIG]23221[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 heh dokłądnei o tym samym pomyślałem widzac fotke młodzieńca:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Idzie zima ... to okres w którym BMW uczy pokory Selekcja naturalna. Przez zime to podejzewam ze kilka Beemek zniknie z Wroclawskich drog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na zdjęciu właściciel auta .... ile może mieć lat ?? No niestety, zapewne brak doświadczenia dał się we znaki. Gdy jeździłem swoim pierwszym autem, E30 1.8i to Brzoza też bał się ze mną jeździc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Aj tam zniknie po prostu zimą powstaje wersja Individual o oznaczeniu E3/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 niestety mnie też zima nauczyła pokory do tylnego napędu i e30 musiałem odbudować wiele lat temu :wink: ale teraz wiem jak jeżdzić zimą w bmw , no niech młodzież gnie blachy oby tylko innym krzywdy nie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 to widzieliście? Białystok: Mickiewicza. Śmiertelny wypadek 18-letniego kierowcy bmw. Wjechał przed autobus (zdjęcia) - 5 grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 18 lat samo za siebie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Niby tak ale każdy z nas kiedys zaczynał a ten jak widać już zakończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ojciec mnie uczył jeździć od dziecka miałem 12 lat jak juz samodzielnie potrafiłem prowadzić samochód i od tamtej pory tylko raz z mojej winy miałem stłuczkę nikomu nic się nie stało auto było trochę mocniej pokiereszowane i tyle też byłem osiemnastolatkiem i jak wiesz do dzisiaj lubię sobie szybciej pośmigać ale to tego trzeba trochę wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Uciekał BMW 180 km/h pod prąd! Zebrał 47 punktów - Nasygnale.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 coś za dużo tych BMW na drogach się zrobiło :lol: ciekawe czemu ??? bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi