Georgii Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No tak rodzice dali dziecku na bmw albo dali mu swoje a teraz niech się cieszą,że żyje razem z kolegą a auto cóż kasacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Bawara oplątała się jak banan na tym słupie a te wariaty to przeżyły ........ sporo szczęścia mieli że .... jechali w BMW hehehe bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie wiem jak on to zrobił i to na prostej drodze........ Moto - Na drogach - Skosił znak i wjechał na latarnię w centrum miasta - Moto wiadomości z Legnicy i o Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 no to poniosło kolesia:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Samochód jechał autostradą pod prąd. Sześć osób nie żyje - TVN24 Takie śiczne M3... Szkoda życia ludzi. Autostrady nie pomogą by nie było wypadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 ale rzeźnia... z auta nic nie zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Samochód jechał autostradą pod prąd. Sześć osób nie żyje - TVN24Takie śiczne M3... Szkoda życia ludzi. Autostrady nie pomogą by nie było wypadków. Autostrady pomagaja, ale nie jak jakis palant jedzie pod prad :bag: swoja droga ciekawe jak wyglada cialo po takim wypadku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 O qrwa ale masakra. Jak to sie stalo ze jachal pod prad? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No to nie pykło... Dzisiaj w pracy dowiedziałem się, że kumpel skasował E36. Jechał do szkoły z dwiema koleżankami, majtło go przy wyprzedzaniu i zaliczyli dachowanie. Gdzieś w okolicach Miłoszyc...Miał silnik 1.6, niby nie demon szybkości ale jak widać wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No to nie pykło...Dzisiaj w pracy dowiedziałem się, że kumpel skasował E36. Jechał do szkoły z dwiema koleżankami, majtło go przy wyprzedzaniu i zaliczyli dachowanie. Gdzieś w okolicach Miłoszyc...Miał silnik 1.6, niby nie demon szybkości ale jak widać wystarczy... kurcze mieszkam w Laskowicach i nic mi o tym nie wiadomo ... kiedy to było dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Podczas weekendu. Ta prosta na Wrocław, przed przejazdem kolejowym. Czarne E36 sedan z paskudnymi lampami lexus look na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Podczas weekendu. Ta prosta na Wrocław, przed przejazdem kolejowym. Czarne E36 sedan z paskudnymi lampami lexus look na tyle... znam tan samochód widywałem go często gościu mieszka na sąsiednim osiedlu... wszyscy cali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na szczęście tak. Dach poszedł w V i zatrzymał się na zagłówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 kij z autem najważniejsze że nikomu nic się nie stało ach ta mlodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 no to po furce, asfalt w tym miejscu jest strasznie zdradliwy jak jest mokry to cuda tam się dzieją, musiał manewr za gwałtownie wykonać...dobrze, że wszyscy cali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 niewiem czy ktoś to zauważył ale wypadki z udziałem ludzi z maxbimmera są raczej bardzo drobne wręcz kolizje jakich mnóstwo czyli co ?? ludzie z tego forum raczej mają dobry olej pod kopułą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 niewiem czy ktoś to zauważył ale wypadki z udziałem ludzi z maxbimmera są raczej bardzo drobne wręcz kolizje jakich mnóstwo czyli co ?? ludzie z tego forum raczej mają dobry olej pod kopułą :lol: i oby takich było więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 niewiem czy ktoś to zauważył ale wypadki z udziałem ludzi z maxbimmera są raczej bardzo drobne wręcz kolizje jakich mnóstwo czyli co ?? ludzie z tego forum raczej mają dobry olej pod kopułą :lol: Bo zamiast jeździć to każdy chucha i dmucha na swoją BeeMkę :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Bo zamiast jeździć to każdy chucha i dmucha na swoją BeeMkę :bmwsexemofg3: Hehe i to się nazywa prewencja lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Hehe i to się nazywa prewencja lolol no fakt :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 "BMW dosłownie wbiło się w drzewo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 niewiem czy ktoś to zauważył ale wypadki z udziałem ludzi z maxbimmera są raczej bardzo drobne wręcz kolizje jakich mnóstwo czyli co ?? ludzie z tego forum raczej mają dobry olej pod kopułą :lol: Bo my bardzo dobry olej lejemy :dance::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 "BMW dosłownie wbiło się w drzewo" przy mglach jakie ostatnio panuja wystarczy troszke rozwagi (wracajac wczoraj z pracy 22:00 byla tak gesta mgla ze chyba nieprzekrooczylem 55 km/h) innym slowem jazda na pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Co prawda to prawda ALE był sobie TheBill i on jezdzil 7mka, jechal z nasza duża grupką na zlot w Gostyniu. Cala droge powodowal zgrozenie zycia wyprzedzajac w niewyobrażalnych miejscach gdzie potem został skarcony przez członków klubu naszego. Nie przyjął chyba do wiadomości i siodemke rozbił na ślimaku z Polkowic do Głogowa. Faktycznie innych wypadków nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 No to nie pykło...Dzisiaj w pracy dowiedziałem się, że kumpel skasował E36. Jechał do szkoły z dwiema koleżankami, majtło go przy wyprzedzaniu i zaliczyli dachowanie. Gdzieś w okolicach Miłoszyc...Miał silnik 1.6, niby nie demon szybkości ale jak widać wystarczy... To było koło mnie... koleżanka jechała z nim, nic im się poważnego nie stało, beemka ewentualnie na cabrio moze się nadać.. Dziewczyna, która jechała z nim na uczelnię mówiła, ze i tak by nie zdążyli na zajęcia, więc po co ten pośpiech? Ile nadrobi? 5min? Denerwuje mnie, że tak zapierdzielają po tej ulicy... niby prosta droga, nowa nawierzchnia, ale ludzie, to jest wioska... dzieci latają po chodniku... Jak kierowcy się coś stanie to jego problem, ale niewinni ludzie mogą ucierpieć na bezmyślności takich ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi