Dudek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ehehehehehe czytaj od tyłu ze zrozumieniem :lol: myślisz że mu za bardzo schlebiam :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Raczej wygląda to na podryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ale słodziaki z was:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dobrze że NEM to mój kuzyn bo by mi nie uwierzyli :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dobrze że NEM to mój kuzyn bo by mi nie uwierzyli :4::4::4: Co w rodzinie to nie zginie:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Al. Krakowska: BMW M3 zatrzymało się na słupie Pewnie chcial zaimponowac goracej 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 jaka szkoda mógł mi go dać ja jeżdżę ostrożnie aż mi przykro :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No lipa, ważne,że nikt nie zginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No to fest jej zaimponował:!: dla mnie to istny głupeklolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Przytulił się do słupa jakby ze 3 noce nie spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 oj tam takie otarcie tylko ;D hehe i tak będzie wystawiona za jakiś czas jako bezwypadkowa w 100% na allegro ;D blacharz magik poskłada, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 autko na bank juz u lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Przytulił się do słupa jakby ze 3 noce nie spał No jak chłopina mógł spać, jak kotłował tą 17-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No jak chłopina mógł spać, jak kotłował tą 17-tkę na auto taty wyrwał ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No jak chłopina mógł spać, jak kotłował tą 17-tkę :-P kotłuje się na tylnym śiedzeniu:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 kotłuje się na tylnym śiedzeniu miał dobre chęci ale nogami się ciężko kieruje nawet BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 To teraz będzie miał nauczkę albo wynajmie szofera albo kotłowanie w hotelu:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Wypadki były są i bendą nie ważna marka jeśli ktoś nie ma w głowie to nawet najnowsza technologia niepomoże:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 o tuż to a wszyscy siedli na kierowców BMW nie wiedząc że tu nie tylko chodzi o moc happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Bo zawsze znajdzie się jakiś ŁEB w BMW i chce pokazać co potrafi a potem wszyscy słuchamy w mediach kolejny wypadek BMWlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wypadki | Audi wpadło na drzewo przy prędkości 160 km/h - Moto chociaż raz nie BMW tylko z grupy Szajsvagen.bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 No w końcu jakaś zmiana:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 o tuż to a wszyscy siedli na kierowców BMW nie wiedząc że tu nie tylko chodzi o moc Dziwne ale prawdziwe u mnie w pracy uważają mnie jako kierowcę BMW za "dupka"tylko jak nie mają z kim do domu wracać po pracy to już nie jestem "dupkiem"tylko kolegą.:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 No to kolejnym razem powiedz im wprost " Dupko-wóz nie zabiera frajerstwa na swój pokład" domknij szybę i pal sprzęt i jedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 peryferia Opola łaadniutko się zawinął Opole: 18-letni kierowca BMW wjechał w latarnię. Dwie osoby są ranne - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi