bultan Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 www.doba.pl. wiadomości z Dzierżoniowa. Świdnica. Dzierżoniów. Bielawa. Świebodzice. Strzegom. Żarów Następny ,który się przeliczył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Coś jest nie tak z tą obwodnicą ?? czy o co kaman .... że ludzie w lecie na suchym asfalcie wylatują z drogi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Z obwodnica nic tylko z rozumem kierowcow. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Brak wyobraźni czyni swoje. Pewnie kolejny 18 latek, mistrz prostej. Szkoda tylko auta bo fajne było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Auto jak auto szkoda Bogu ducha winnego kierowce Forda.... Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wypadek, czy samobójstwo? - Media - WP.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 o cholera, jak chceli sie zabic to czemu wzieli ze soba innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja pierdzielę brak słów jak już chcieli to łycha i w ściane albo drzewo a nie jeszcze inni ludzie giną a może tamtym z na przeciwka życie się podobało i miało sens masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jak chcieli zakonczyc zycie to krawat i na drzewo a nie ciagnac inne osoby za soba Widocznie chcieli aby onich mowiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No właśnie doczytałem...***** ale ludziom odbija... i to jeszcze upatrzył sobie inne Bmw. Masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 naprawdę to się ciężko komentuje tragedia podwójna a zdjęcia mówią same za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 na głupote nie ma rady a że dla szpanu i bez umiejetności młodzi kupują BMW jest wszystko na nas czyli fanów BMW. Ja jeżdze kupe lat i miałem tylk 2 razy z mojej winy 1 bo zimą ściągło mnie do rowu a 2 razem to cofając gościu mi podjechał pod tył. a tak to zawsze jak nie wjadą w tył to nie potrafią parkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 O zmarlych mowi sie dobrze, albo wcale, wiec nic nie bede wiecej pisal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jak chcieli się zabić mogli po prostu ***nąć przy 200stu w drzewo a nie czołówkę robić ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Brak mi slow.. To tak jakby uderzyli we mnie.. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tragedia to c się wyprawia nie mieści się w głowach. Tylko jakim prawem odbierać ludzkie życie jak się samemu chce umrzeć to niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zabiła ich prędkość i brawura Makabryczny wypadek BMW. Nie było co zbierać! - Nasygnale.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zabiła ich prędkość i brawuraMakabryczny wypadek BMW. Nie było co zbierać! - Nasygnale.pl Ja pierdzielę same szczątki, aż dziw bierze,że te dwie dziewczyny przeżyły. Jak można na takiej wąskiej drodze tak lecieć i to wioząc kogoś:evil::evil::evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Do cholery co się dzieje czy ludzie wzięli sobie za punkt honoru by doprowadzić takimi sytuacjami żeby kupić BMW trzeba będzie zdawać specjalistyczne testy.Masakra aż brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Po prostu Masakra to się nadaje do działu jaki to model. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 :bag: szkoda mi tylko pasazerek .. teraz czytalem w fakcie ze 2 kolesi napisalo smsy do znajomych ze sie zabija po czym rozpedzili swoje bmw do 170 i uderzyli czolowo w nadjezdzajace rowniez BMW.. 4 trupy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wszędzie BRZOZA ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wiadomo co to było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wiadomo co to było ? Wygląda na E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wygląda na E39 Nie poznaje . Kolejne Policja szuka kierowcy BMW - strona 3 - Nasygnale.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi