Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Adrenaline Motorsport - Wypadek M5 przy 300 km/hjak bylo to prosze o usuniecie ps. Szkoda tak pięknego auta.... (ciekawy czy w polsce znalazłby sie mechanior co to posklada na "bezwypadek" :lol:) Na głupotę nie ma rady ..... mi to jedynie szkoda tego psa :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ale czyja glupote? Kolesia ktory wbil na autobane przed beemke? Cud ze nie bylo trupa na miejscu! Mysle za jakby koles tak wbil przed rozpedzonego tira niebyloby cackania sie. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ale czyja glupote? Kolesia ktory wbil na autobane przed beemke? Cud ze nie bylo trupa na miejscu! Mysle za jakby koles tak wbil przed rozpedzonego tira niebyloby cackania sie.Wysłane z mojego GT-N7000 Na ile znam niemieckie autobany to w miejscach wjazdów jest 3 normalne pasy + pas do włączenia się (zwłaszcza , że napisali że w tym miejscu nie było ograniczenia) .... dlatego nie chce mi się wierzyć , że koleś który włączał się na autostradę od razu przejechał przez 4 pasy żeby zajechać drogę ziomkowi który zapierdalał 300kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Moze nie znam niemieckich autostrad tak dobrze, ale z tego co widziałem to tam i nie zapierdala sie skrajnie zewnetrznym jezeli pozostale sa wolne, obowiązuje inna kultura jazdy niż u nas wszystkie serwisu podaja że gość "agresywnie wjechał na autobane to kto wie czy wogóle używał pasa do włączanai się do ruchu czy od razu nie dziabnął na pierwszy wolny nie zauważywszy rozpedzenej m5'tki Wysłane z mojego GT-N7000 Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 silnik za tydzien na allegro gotowy na przygody z e30stkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Szkoda takiej ładnej fury ale trzeba przyznać ze rodzinka ma niezłą flotę:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Kurde mi tez najbardziej szkoda psa... Kupia se nowa, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Moze nie znam niemieckich autostrad tak dobrze, ale z tego co widziałem to tam i nie zapierdala sie skrajnie zewnetrznym jezeli pozostale sa wolne, obowiązuje inna kultura jazdy niż u nas Tym bardziej wydaje mi się , że koleś nawet lecąc środkowym ..... obsrał się jak koleś się włączał z prawej ..... spanikował i przytulił się do bandy. Kosa chyba nie chcesz mi powiedzieć , że gość leciał 3 paki prawym pasem. Jak ktoś się bawi w takie prędkości to leci wyłącznie lewym. Co nie zmienia faktu , że dalej najbardziej szkoda mi pieska :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no szkoda psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no szkoda psa pies jest tylko ranny wyliże się :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 pies jest tylko ranny wyliże się ale dlaczego pies ma płacić za głupotę ludzi?:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Lipa na całego :shock: Dwie osoby zginęły w Bogdańczowicach koło Kluczborka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak prawidlowo? Pewnie po hantlach i wlaczyla kierunek w ostatniej chwili jak to robi wiekszosc debili. No, a predkosc BMW.. To juz inna sprawa bo widac, ze lecial ponad limit. W ogole to ciekawe czy ona z naprzeciwka nie jechala i nie wymusila.. Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Zinfo.pl - BMW dachowało w ogródku. 24-latek w szpitalu ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Domyślnie Zinfo.pl - BMW dachowało w ogródku. 24-latek w szpitalu ostro mówiłem Kosie że silnik od M3 moze być za mocny do e30!!kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Lipa na całego :shock: Dwie osoby zginęły w Bogdańczowicach koło Kluczborka W tej starszej wiadomosci dziwi mnie i szokuje to ze widac ofiare wypadku na zdjeciach. Nie wykratkowali kolesia za kierownica! Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 W tej starszej wiadomosci dziwi mnie i szokuje to ze widac ofiare wypadku na zdjeciach. Nie wykratkowali kolesia za kierownica! To jest kit, w Ostrowie jest redaktorek, ktory prowadzi telewizje internetowa. Wprost uwielbia filmowac zwloki, tudziez ladowanie ich do czarnego worka juz kilka spraw mial wytoczonych, ale z tego co sie orientuje z kazdej sie wymigal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To jest kit, w Ostrowie jest redaktorek, ktory prowadzi telewizje internetowa. Wprost uwielbia filmowac zwloki, tudziez ladowanie ich do czarnego worka juz kilka spraw mial wytoczonych, ale z tego co sie orientuje z kazdej sie wymigal... To pewnie jakiś pajacyk co nie lubi BMWlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To pewnie jakiś pajacyk co nie lubi BMW Tutaj akurat chodzi o ogolne wypadki, skoki samobojcow itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Może to nie do końca BMW ale chyba musiało boleć Ferrari FF za 1,5 miliona za poszło z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) O to sorry [edit] Edytowane 29 Maja 2012 przez Jareknes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 było Zinfo.pl - BMW dachowało w ogródku. 24-latek w szpitaluostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 drogie ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Tylko dlaczego jak jest wypadek audi albo szmelcedesa to nie jest tak głośno jak z BMW pytanie_bmw A mogło by być kolejny wypadek audi:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Tylko dlaczego jak jest wypadek audi albo szmelcedesa to nie jest tak głośno jak z BMW pytanie_bmw A mogło by być kolejny wypadek audi:mrgreen: Jest tak samo głośno tylko użytkownicy BMW czyli my jesteśmy wyczuleni jeśli chodzi o tematy naszej marki. Przed BMW byłem posiadaczem Audi i działało to identycznie, wzrok wyłapywał każdy model na ulicy, każdy artykuł w necie i telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi