ADI-MG Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Pozdro dla wszystkich. jezeli ktos ma muze z tego clipu to bylbym wdzieczny za przeslanie mi jej adi-mg@o2.pl to ten clip- http://arabscy.wymiatacze.patrz.pl/ Z gory dziekowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Bushman - No one else , staroć :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 wiem ale nie moge jej sciagnac z nikad wiec jak bys przypadkiem mial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ok poszło , nie było problemu ze ściągnięciem :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Z moim Łączem zawsze jest problem ze sciagnieciem.Dziekowa. Jak znasz jakas faina muze do autka to podaj jakis tytuly bop walsnie komponuje sobie plytke:D i nie mam pomyslow??? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 W wolnej chwili podeśle ci na maila jakieś fajne utworki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 to dzieki stary z gory bede mial przy czym jezdzic!!!! POZDRO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi