silwerado6 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak samemu rozebrac licznik,aby wymienic piksele i gdzie mozna to kupic? Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez silwerado6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Samemu raczej nie zrobisz, tym bardziej, ze juz pytasz jak rozebrac licznik. Ja wysylalem do goscia ktory sie tym zajmuje. Dzwonilem do dwoch jeden chcial 150zl inny 300-400zl. Wyslalem do tego za 150zl, zrobil ale dzownil i mowil, ze juz tak przywarlo ze wymiana licznika a to koszt 300-400zl wiec zrobil mi za 130zl. Slabiej swieci tylko pole przebiegu a reszta slicznie. U Ciebie moze sie udac wszystko, zalezy jak to tam sie ostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A masz namiary na tego gościa bo u mnie też z pikselami słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Tutaj wysyłałem gosciowi ale trzeba chyba go przypilnowac bo nie dobrze podswietla mi pole przebiegu, wiec po naprawie niech dobrze posprawdza przed odesłaniem. To taka rada. http://allegro.pl/show_item.php?item=1192778471 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerado6 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 juz raz to zrobilem za 200zl i byla poprawa tylko na 2 tyg. Musze sprawe wziasc w swoje rece i zrobic jak nalezy.Licznik mam w na stole i co dalej ? Przy okazji chcialem zalozyc obrecze chromy na zegary,ale tu wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi