szakal10 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Mam radio cd business bmw z duzym wyswietlaczem i wlasnie jest problem z tym wyswietlaczem bo po prawej stronie swieci troszke ciemniej tak jak by sie diody spalily. I moje pytanie jest takie czy ktos to robil i czy mozna wymienic te diody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 słuchaj miałem podobny problem,oczywiście nie wiem czy to będzie to,(u mnie ciemniej świeciła środkowa część wyświetlacza),ale umnie to były bezpieczniki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witaj, niestety bezpicznik nie ma tutaj nic do rzeczy... Każdy wyślwietlacz ciekłokrystaliczny jest podświetlany, w tym wypadku maleńkimi żarówkami. Da się to naprawić bez większego problemu jednak żeby to zrobić trzeba rozabrać cały wyświetlacz. Jeśli nie wiesz jak to zrobić daj znać na priv'a, pomogę Ci z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi