woz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam. Myslami krece sie wokol jednego pomyslu. Mianowicie zeby zrobic skladana kanape tylna w e34 sedanie. Oczywiscie z tym rowniez nieodlaczne jest usuniecia scianki miedzy kanapa tylna a bagaznikiem, ale efekt jest taki, ze o niebo praktyczniejszy jest samochod przy ladowaniu ronych ******l, bo po zlozeniu kanapy przestrzen bagazowa na dlugosc jest taka sama jak w kombi. Teraz pytanko, czy kanapa od touringa wejdzie do sedana? Czy ktos by ewentualnie mial do pozyczenie na kwadransik kanape od touringa zebym mogl przymierzyc? Oczywiscie w rozliczeniu pojdzie ladne, blyszczace, schlodzone tyskie.. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 niestety nie pomoge ci ale pomysl niezly ciekawe jak sprawa wygladalaby w e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 siema,moge Ci użyczyć na chwil kanapy touringowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie lepiej kupić oryginalną składaną kanapę do sedana ? Przyspawasz zawiasy , wytniesz ściankę i jakoś to będzie działać a od trumniaka nie podejdzie w żadnym razie , chyba że zrobisz drut jak cholera ! Gdybyś zamarudził zanim sprzedałem tą bordową to byśmy wytargali oryginał i było by z głowy , a pamiętam że pokazywałem Ci tą kanapę przy rozmowie o przełożeniu wnętrza do czarnej ... Edytowane 29 Sierpnia 2010 przez Lucius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 woz...tak swoją droga v8mką wozić graty? ja myślę,że tu potrzeba touringa w kolekcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Nie lepiej kupić oryginalną składaną kanapę do sedana ? Przyspawasz zawiasy , wytniesz ściankę i jakoś to będzie działać a od trumniaka nie podejdzie w żadnym razie , chyba że zrobisz drut jak cholera ! Gdybyś zamarudził zanim sprzedałem tą bordową to byśmy wytargali oryginał i było by z głowy , a pamiętam że pokazywałem Ci tą kanapę przy rozmowie o przełożeniu wnętrza do czarnej ... Oj moglem pomarudzic bo powiem szczerze, ze dopiero teraz przypomnialem sobie jak bylem zaskoczony jak widzialem skladana kanape w sedanie u ciebie. Zastanawiam sie tylko czy to byl oryginal czy moze jakas od kombiaka ktora ktos wcisnal? bo skoro skladana kanapa w sedanie, to scianki grodziowej miedzy bagaznikiem a kabina by nie bylo, a z tego co wiem, zawsze byla????.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ja mialem orginalna kanape w sedanie welurowa i przerabialem na stala skaldana sklada sie z 4 elementow jak skocze na wioche to srawdze czy wogole jeszcze jest , wtedy tylko tapicer i po sprawie z tego co pamietam nie posiadala zaglowkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zastanawiam sie tylko czy to byl oryginal czy moze jakas od kombiaka ktora ktos wcisnal? bo skoro skladana kanapa w sedanie, to scianki grodziowej miedzy bagaznikiem a kabina by nie bylo, a z tego co wiem, zawsze byla????.... Był oryginał wystarczy odpalić Realoem i zerknąć , w VINie nazywa się to system załadunku , kanapy od kombi jak już pisałem nie da się wsadzić do sedana ! Ścianka działowa ma w sedanie jedną zasadniczą funkcję "bycie ścianką działową" i tyle , możesz ją sobie wyciąć bez żadnej ujmy dla sztywności nadwozia i latać bez , temat był już wałkowany kilka razy na forum driftu A tutaj jak by Ci się nie chciało szukać , bo mi jak wiesz o 3.00 w nocy się chce , he he ... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HD61&mospid=47375&btnr=51_1776&hg=51&fg=65 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HD61&mospid=47375&btnr=52_0474&hg=52&fg=20 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HD61&mospid=47375&btnr=52_0324&hg=52&fg=20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi