maniak Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 witam, mam zamiar zmienić felgi na coś takiego http://moto.allegro.pl/oryginalne-felgi-bmw-17-stki-5x120-i1201335306.html czy ten profil opon nie jest za mały? Bo z moich wyliczen wynika ze koło z opona o takim profilu będzie mniejsze od oryginału? Czy w ogóle będzie to jakoś odczuwalne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Z moich wyliczen wynika, ze powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 http://www.motormann.no/dekk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 z tego wynika ze 205/40/17 jest mniejsza od oryginalnej 205/60/15. Odczuje w ogole to jakos, bedzie widac? Bowydaje mi sie ze to zbyt mala roznica. A poza tym jak się wam widzą takie felgi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 felgi ok tylko "fantastycznie" sie je myje:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 felgi ok tylko "fantastycznie" sie je myje:/:/ wiem cos o tym, bow e30 mialem takie oryginalne bbsy, ktore mylo sie o wiele gorzej niz te:) nie bedzie tragedii, dobry plyn do felg i bedzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 bedzie ok ja mam u siebie w e36 215/45/17 i jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 bedzie ok ja mam u siebie w e36 215/45/17 i jest spoko i dokladnie taki rozmiar jest ok. Maniak, profil na 40 bedzie za maly. Najwyzej sie zgadaj z gosciem zeby felgi ci puscil za mniejsza kase bez opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 mi sie te fele nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi