MARCO Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witam Klubowiczow!! Mam pytanko od jakiegoś czasu mam wielką ochotę przyjechać na jakiś zlot ale chciałbym pojechać z Wami jako z klubem. Chce wiedzieć kiedy jest taka impreza i czy można liczyć na to zeby jechać z Wami??? <bmw> POZDRAWIAM WSZYTKICH KLUBOWICZÓW I MIŁOŚNIKÓ BMW <bmw> bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer mam nadieje że zabawa na zlocie jest przednia i sie nie zawiode jak pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibo Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 lot odbedzie sie 29,10,2006 zapraszam serdecznie to bedzie mój pierwszy raz na spocie moja noiwa bmw e30 m50 2,5 ojj bedzie sie dzalo dowiedzałem sie tez ze bedzie miejsce na palenie gumek i mini tor na wyscig jesli jest ktos zajnetresowany to zapraszam POZDRAWiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 jest forum "spoty / zloty" tam zawsze jest info o spotkaniach :mrgreen: http://forum.maxbimmer.pl/tematy10/maxbimmer-ma-juz-roczek--vt2661.htm#22472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi