Gość dirty.73 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 słuchajcie,mam pytanko ostatnio padły mi lampy w mojej e39,musiałem na szybkiego wymienić i najprędzej wpadły mi w ręce soczewkowe Depo z ringami.ogólnie OK ale one są całe chomowane:evil: i pytanie-czy mogę wymienić(po wyjęciu szkieł)same czarne plastiki z ori lamp do tych z depo,będzie pasować,a może ktoś coś robił w temacie? 113..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 chyba zostaje ci tylko pomalowanie wszytskiego oprocz lustra i soczewki na czarny mat - nic skomplikowanego... farba do wysokich temp. i lecisz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 też tak myślałem ,ale chciałem pokombinować,no cóż,tak jak mówisz,chyba polece z koksem-dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak można tak szpecic porządne auto !! Takie lampy to wieś tuning!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jasne kevin,ale mnie zmusiła sytuacja,że musiałem mieć lampy JUŻ,a akurat tylko te były pod ręką,i teraz szkoda wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak można tak szpecic porządne auto !! Takie lampy to wieś tuning!! x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ogolnie to nie za bardzo te lampki pasuja,ale jesli ci to pomoze to orginalne szkla sa klejone do czarnych plastikow wewnatrz.Nie wiem czy da rade je rozdzielic czy nie pekna.A tu taki pomysl -- dlaczego nie przeniesc soczewek z ringami do orginalnych szkiel z bialym kierunkiem.Aczkolwiek podejrzewam ze te z depo maja zespolone ringi z chromowana obudowa prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Proponuje zakup oryginałów, a te sprzedac czym prędzej, nic nie uzyskasz, nic nie przerobisz. W takich sprawach zawsze oryginał. Na pewno sam wyciągniesz wnioski patrząc na nie pare razy na aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 słuchajcie, macie racje,też jestem za ori,chyba pogonie ten szajs(zrozumcie,wtedy musiałem coś założyć,a te miałem pod ręką)ale kto to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 słuchajcie, macie racje,też jestem za ori,chyba pogonie ten szajs(zrozumcie,wtedy musiałem coś założyć,a te miałem pod ręką)ale kto to kupi? zawsze sie komus spodobaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Bardziej kupiastych lamp w zyciu nie widzialem (Gon ten szajs jak najszybciej). A z ktorego roku masz auto ?to juz jest facelift czy nie ? bo po tych lampach trudno to ustalic. I co ty dokladnie potrzebujesz ? Same klosze czy soczewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ale kto to kupi? Zawsze się trafi jakiś tjuninkowiec z głową pełną agropomysłów więc wystaw je na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 pozdrawiam .OK,są już lampy ori ,przedliftowe jak bozia i producent przykazali,a z tamtymi pokombinuje ze zmianą kloszy i zobaczę czy coś z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 good job- powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Zawsze się trafi jakiś tjuninkowiec z głową pełną " więc wystaw je na allegro. Popytam sie u siebie na wiosce moze komus do ciagnika podpasoja takie lampy "agropomysłów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ogloszenia.przemysl.pl/zdjecia/tmp20100522_136400.jpg&imgrefurl=http://www.ogloszenia.przemysl.pl/33444&usg=__fM7YXvQjiFDumxjAVoidaRdndBg=&h=450&w=800&sz=43&hl=pl&start=17&zoom=1&itbs=1&tbnid=r3cv2PoJvk_F6M:&tbnh=80&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dlampy%2Be39%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 zawsze sie komus spodobaja.. no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 witam,zobaczcie,co wyszło po zamianie kloszy z ori,przymierzyłem i zobaczcie sami, i wiecie co?teraz mam,ori przedliftowe,ale te chyba narazie też zostawie. skomentujcie prosze(edu,jak uda ci się znalezć jakiegoś traktorzystę,to ożeń mu klosze:-)) 20100912340.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 O nieeeebooo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 niebo a ziemia zmiana na duuuuuzy + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi