bryan Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam. Pilnie szukam schematu instalacji elektrycznej do E30 324td.(1990) Mam problem z dmuchawą ( zbliża się jesień), która nie chce działać. Sam silnik popodłączeniu "na krótko" działa ale nie reaguje na włącznik z regulacją. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Taki temat był poruszany wielokrotnie na wielu forach o bmw, miedzy innymi na tym. Czasem wystarczy 20 min. szukania i znajdziesz co potrzeba. No ale jak już tu jestem to przyczyną może być: 1. walnięty tzw. jeż (obrotowy przełącznik prędkości wentylatora) 2. Silnik chodził lekko? Bo mój na krótko też działał ale z instalacją w aucie już nie. Był na tyle zapieczony. Poszukaj a znajdziesz. Cierpliwość góry przenosi. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi