willi230 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 siema.słuchajcie jest na forum ktoś kto zajmuje sie finansami......najlepiej jakby pracował w banku....jeszcze lepiej bz wbk.....może macie takich znajomych.....ogólnie potrzebowałbym wszelkich materiałów na temat funduszy inwestycyjnych.....jakieś książki.....specyficzne publikacje....czasu mam coraz mniej na napisanie pracy a ze mam znowu urlop to trzeba wreszcie sie na tym skupić:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 jutro popytam.dzis wiem,ze trwa impreza,więc rozmowa o inwestycjach ryzykowna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Podpytaj Rusha choć nie wiem czy będzie mógł pomóc ale styczność z BZWBK ma codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dzwoniłem,ale niestety,nie moge pomóc;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dzięki za zainteresowanie.....cieżko mi sie zbiera do tego....ale trudno:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi