woz Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Okazalo sie, ze moje lampy nie nadaja sie do przerobienia na BH (rdza juz jest na kloszu, wogole klosze lipne.. ). No i sobie szperalem i koles ma takie do sprzedania. Ktos widzi w nich jakis klops? Mi sie wydaja w dobrym stanie ale co jedna para oczu to nie dwie.. http://allegro.pl/item1191885141_lampy_bmw_e34_krzyze_black_po_regeneracji.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 wszystko ładnie pieknie ale goścu nawet nie wie co sprzedaje....przynajmniej tak wynika z ogłoszenia....jakoś wolalbym kupić używki i samemu przerobić....250zł na ulicy nie leży:P:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 lampki wyglądają konretnie myślę ,że można brać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 i wzialem Mysle, ze Kolesiowi naprawde zalezalo na sprzedazy, poniewaz ostatecznie sprzedal mi je za 200zl Teraz tylko jeszcze nerka czarny mat, i ryjek bedzie naprawde wygladal jak trzeba... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Szkła sklejone białym klejem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no wlasnie jak ktos schodzi 25% z ceny to moze byc lipa, 100 za szt zwyklej lampy to moze dac, a to klejone na zwykly silikon czy jaki ch... ? najlepiej pisac , ze sie nie wie, ze takie auto przyjechalo, a najlepiej to to sprzedaje kolega... mam nadzieje woz ze sie nie nacioles pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 eee??to tak ma wyglądać?bo trochę jak zabawka a nie reflektor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 200 wiecej i przynajmniej ori: http://allegro.pl/item1200257391_black_hella_bmw_e34_oryginalne_ciemne_lampy_przod.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Koles twierdzi ze sa w bardzo dobrym stanie. On ich nie robil, tylko oddal do firmy ktora robi te lampy. Fure sprzedal i lampy mu zostaly. Nic, zobaczymy co przyjdzie poczta. A kleju nie bedzie widac Lukasz. Ramki od siebie sciagne, mazne na czarno i bedzie ok mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W aukcji napisał że nie wie co to za lampy a tobie mówi że oddał do firmy która robi takie lampy , lubię takich ściemniaczy ... Wiem że nie ma co się stresować bo co by nie przyszło to i tak zrobisz tak żeby było dobrze i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Wiem że nie ma co się stresować bo co by nie przyszło to i tak zrobisz tak żeby było dobrze i ładnie hehe, Ty to chyba chcesz jakis browar ode mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi