manius781 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 witam prosze o pomoc tylnie drzwi sie nie otwierają i wlew paliwa wszystko było ok otwierałem tylnią klape i zamkneło mi ani szyb nie można otworzyć z tyłu ani wlewu paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Najpierw wypada sie przywitać:twisted: no ale ok. Spróbuj odłączyć aku na 10 min, jak nie pomoże to pisz, będziemy dalej mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manius781 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 już jest ok znalazłem okazał sie bezpiecznik spalony dobrze że jest tyle fanów zawsze ktoś pomoże dzięki wielkie i pozdrowionka dla wszystkich !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi