Gość Mordulec Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :mrgreen: Drogie Maxbimmerki coś Wasza aktywność mocno zmalała ostatnimi czasy ostatni post z zeszłego roku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 To jest cisza przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Aaaaa ... bo powychodziły za mąz porodziły dzieci i czasu nie maja :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Tak jak pisze Madziulka, do tego dochodzi praca, dom... żony,matki,polki,europejki... :lol:Nie mamy tyle wolnego czasu co wy Panowie :evil: :cry: Moze byscie przejeli kilka naszych obowiązków i od razu zaczniemy działac na forum :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj poodkurzałem stołowy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Hmm ja przedwczoraj ściszałem telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Hmm ja przedwczoraj ściszałem telewizor uuuuu no to sie narobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A moze tak byscie pomyli okna i podłogi , poscierali kurze, wyprali firanki, ugotowali obiad i po nim pozmywali ?? :mrgreen::mrgreen: To dopiero było by COS ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A moze tak byscie pomyli okna i podłogi , poscierali kurze, wyprali firanki, ugotowali obiad i po nim pozmywali ?? :mrgreen::mrgreen: To dopiero było by COS ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .... takie rzeczy tylko w Erze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a ja myslalem ze tutaj chodzi o ta kobieca niesmialosc ....a jednak mezczyzni tyrani nie dbaja o swoje kobiety :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 pozmywali ?? Ale od czego sa zmywarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A moze tak byscie pomyli okna i podłogi , poscierali kurze, wyprali firanki, ugotowali obiad i po nim pozmywali ?? :mrgreen::mrgreen: To dopiero było by COS ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eh marzenia Jak by nie było laptopów, internetu, bmw przy, której zawsze jest coś do zrobienia, którą trzeba umyć, bo w końcu jest sobota i jak taka brudna może stać pod domem, to może miałybyśmy pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Eh marzenia Jak by nie było laptopów, internetu, bmw przy, której zawsze jest coś do zrobienia, którą trzeba umyć, bo w końcu jest sobota i jak taka brudna może stać pod domem, to może miałybyśmy pomoc dokładnie od poniedziałku do piątku w pracy a weekend jak nie na spocie to przy aucie, albo pod autem siedzicie A tak swoją drogą jak to jest... kiedyś to nas uciszali - zabierali prawa a teraz chcą naszej aktywności :lol:<bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi