Maras1122 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam ,koledzy zastanawiam sie nad zalozeniem brewek KAMEI na E36. Nasunela mi sie mysl jak sie maja sprawy z takimi brewkami na stacji diagnostycznej przy robieniu przegladu ? Co musi byc spelnione ,aby auto z takim gadzetem ,moglo przejsc badanie techniczne. I jeszcze jedno pytanie w aucie jak je zakupilem byly przyciemnione tylne boczne szyby ,czy jest konieczny jakis certyfikat czy inny papier na to ?? Z gory dzieki za odpowiedzi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Z tego co wiem brewki nie mogą zasłaniać soczewki i "źródła" światła. Tylnie szyby mogą być w 100 % ciemne bez atestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 miałem ten rodzaj brewek co "leci" dookoła lampy<z góry i z dołu> i przechodziło przegląd bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Te ktore ja nabylem sa tylko na gornej czesci lampy i zachodza na kierunek ,wiec mysle ze problemow byc nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Tylne szyby mozesz miec sprayem zamalowane i przeglad przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 U mnie szybki przeszły przegląd bez pięrgnięcia i tak samo przy kontroli drogowej. Brewki tez przechodziły A latałem: czarną po krajach PL, D, F, NL, I, GB, IRL, SK białą po krajach PL, D, F, NL, IRL i będzie tez w E 1po..JPG IMG_0189..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 No to Chiccoo moje watpliwosci juz rozwiales moge smialo zakladas i na przeglad;) Dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi