edu2301 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 http://otomoto.pl/bmw-535-najlepszy-silnik-C14302102.html http://otomoto.pl/bmw-535-full-wersja-ideal-C14786643.html http://otomoto.pl/bmw-535-3-5-289km-po-lifcie-m-pakiet-C14630258.html http://otomoto.pl/bmw-535-m-pakiet-exclusiv-po-lifcie-C13831973.html tak z nowow smigalem po allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Te dwie ostatnie prze mega, ze tak powiem Cholera musze swoja uzbroic w m poketa a zaczne od tej srednio przypadajacej mi do gustu kierdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda :) Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 He ja mam pewne nie przekraczalne kryteria miec skura banan ksenon 3.0d manual no i jak naj swiezsza i najmniejszy przebieg!!! Cena tez ma znaczenie wiec jak dla mnie tylko 3 spujz na cene wiec dla tego uznalem ze czas oddac sprawe w rece specjalistow, wogule jestem zdania ze kazdy powinien zyc z tego na czym sie zna w prawdzie nie jestem pewien tych firm kture wynajolem do tej pracy ale ja nie place za oferte tylko za zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda :) Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A Czeslaw to rozumiem ze masz ten dziwny odwrucony trujkat za kiere no szczeze powiem ze rowniez nie przypadl mi do gustu:) jak zobaczylem to, to zastanawialem sie jak mozna bylo wstawic to do tak stylowego autka. Bez obrazy oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czechu, nie Czeslaw tak nawiasem mowiac po pierwsze No ta kierda lotna nie jest, trzyma sie ja dobrze. A co do tych samochodow to Edu powstawial te mocniejsze, 286 koni i powiem Ci, ze jak Cie stac na ten samochod z tym motorem to lej na to, ze to automat. Ja mam jeszcze ten przedliftowy automat i powiem Ci, ze jak kupowalem to tez szukalem manuala, a teraz nie zaluje tutaj bedziesz mial 50 koni wiecej, a ten motor wystepuje niestety tylko w automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda :) Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Hm no nie wiem ta cena to masakra ja chsialem szczeze mowiac wydac wraz z rejestracja i ubezpieczeniem troche ponad 100 000pln. pozatym powiem ci ze troche nie ufam tym przebiegom, w niemczech ciezko znalesc takie autko z 2007 co by mialo 120tys a na allegro to niekture z 2004 maja mniej. jeszcze ten automat mailem w zyciu 2 automaty jakos mnie one nie przekonaly co prawda byl to nissan i mercedes ale kolega mial takiego samego miska w manualu to gdy sie przesiadlem do jego autka ( w celach testowych ) to ruznica jak dla mnie byla ogromna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ale w Beemach jest inaczej z automatem wlasnie ludzie mi mowili, ze jak wsiade do pierwszego samochodu z automatem i bedzie to BMW, to zmienie zdanie znacznie na ten temat. Poza tym, w Twojej bedzie juz ten automat po liftowy, a z tego co wiem, on juz jest bajeczny i bez obrazy ale automat nissana i BMW nie ma co razem do stolu siadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Ale w Beemach jest inaczej z automatem wlasnie ludzie mi mowili, ze jak wsiade do pierwszego samochodu z automatem i bedzie to BMW, to zmienie zdanie znacznie na ten temat. Poza tym, w Twojej bedzie juz ten automat po liftowy, a z tego co wiem, on juz jest bajeczny i bez obrazy ale automat nissana i BMW nie ma co razem do stolu siadac Tak jak mowisz skrzynia automatyczna po lifcie jest mocniejsza wytrzymoje duze przeciozenia mniej awaryjna i pieknie zmienia biegi poezja Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda :) Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam no nie skad ja wcale nie porownuje niska z bunia tam to wogule byla porazka do tego sow:) Niemniej jednak chyba 3,5l to mnie nie stac dzisiaj rozmawialem ze znajomym ktury pracuje w salonie serwisia buni, kupujac w styczniu lutym fabrycznie nowa bunie 3.0d naprawde dobze wyposazona dostal bym juz za 200-230pln. ja wiem ze to znowu z innej beczki ale jak tak patrze na te dwie ostatnie na linkach to kurcze niema zbyt wielkiej ruznicy. No moze przesadzam ale chyba przyznacie ze cena nowego autka a cena 3 latka ze 120 000 przebiegiem ruznia sie o okolo 60pln. Sam juz niewiem co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Przemysl sprawe na spokojnie, jak bedziesz mial manual i braknie Ci mocy, to mozesz wgrac jakiegos dobrego chipa, conajmniej 260 koni powinni w dobrej firmie wykrzesac A co do 3,5, to ja postawilem sobie sprawe jasno, ze nastepne auto, to wlasnie 3,5 po lifcie, z m pakiem itp. Jezdze automatem od czerwca i zlego slowa nie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Przemysl sprawe na spokojnie, jak bedziesz mial manual i braknie Ci mocy, to mozesz wgrac jakiegos dobrego chipa, conajmniej 260 koni powinni w dobrej firmie wykrzesac A co do 3,5, to ja postawilem sobie sprawe jasno, ze nastepne auto, to wlasnie 3,5 po lifcie, z m pakiem itp. Jezdze automatem od czerwca i zlego slowa nie mowie Czechu 3.5 To jest temat do ogarniecia Mrrrrrrr http://moto.allegro.pl/bmw-335-i-coupe-kupiony-w-salonie-w-pl-i1200359770.html http://moto.allegro.pl/bmw-335-i-coupe-kupiony-w-salonie-w-pl-i1200359770.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 335i to faktycznie lepszy silnik niz 335D, ale ja juz benzyny do jazdy na co dzien nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noris Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Panowie mój ojciec jest również na kupnie e60 530D z lat ok 2007r. Podepne się pod temat Co do tych "klapek" w kolektorze ssącym to w których rocznikach lubiały sie urywać i robić demolke w silniku? czy auta poliftowe sa już lepsze? Myśle, że tak. Macie na ten temat jakieś info? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja slyszalem, ze nie ma roznicy. Caly ten kolektor po prostu jest o kant d... roztrzas. Takze jak kupi to niech sie lepiej od razu tym zainteresuje. Przy kupnie warto jednak tez podpiac pod kompa mimo wszystko, chociazby pod zwyklego Gutmanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noris Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 dzieki za info. "zainteresuje" to znaczy co ma zrobic z tymi "klapkami" dokładnie? Ja w e46 3.0d mam zblokowane, są lecz sie nie ruszają są w pozycji cały czas otwarte tak stwierdził mój mechanior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Zainteresuje, czyli jesli przebieg bedzie mial z 180 tysiecy to niech od razu jedzie do warsztatu i przy wymianach oleju itp. (bo pewnie to bedzie robil) niech od razu powie, zeby je wywalili w cholere. Ja teraz mam od poniedzialku wyciete, wszystko chodzi jak przedtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi