Pershing Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Jak w temacie , wyiera sie ktoś ?? W ogole warto tam jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 czy warto hmm, sam musisz sobie odpowiedziec, przejsc na pewno sie przejde ale ciwkawsze furki widze u nas na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 O Jezu :mrgreen: dzięki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 tyle szpachli co na tuningowisku to jescze nie widziałem, i teren taki że masakra :mrgreen: ale jak nic innego nie bedzie to i na tuningowisko sie wybiore :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 kosa, to drugie na zdjęciu to polonez??? pytanie_bmw pytanie_bmw :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Honda concerto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja tam nie jade nie ma szans ... Szpachlo wozy przybywajci e e ee e :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Mowice co chcecie :!: Ale ja lubei ta impreze, kazdy tuninguje auto jak chce :!: My jedziem ycalym "Outlawem", w tamtym roku suepr sie abwilismy i myslimy, ze w tym roku bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 cześć macie racje że jedziecie ja byłem rok temu było spoko najlepsze było palenie laka rzeżnik z e30 był niesamowity kosior teras też się wybieram wjade jak co roku swojm padełkiem z kolesiami a wieczorkiem jest najlepiej browar grilek zakręcone panienki i świrówka na placyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 browar grilek zakręcone panienki i świrówka na placyku no to zbyt madre nie jest pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja tam wpadne-chyba, że będzie ulewa...myślę, że warto tam być: popykać fotek i zmontować kilka filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ja juz skombinwoalem 20 sztuk oponek, ale wyszystk ozalezy od tego czy kolega busa wezmie ,zeb ywszytskie mzona bylo zbarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja juz skombinwoalem 20 sztuk oponek, ale wyszystk ozalezy od tego czy kolega busa wezmie ,zeb ywszytskie mzona bylo zbarac Dobra, namówiłeś mnie, w tym roku też pojade na tuningowisko :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 teraz to naprawde warto tam byc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 W ta niedzielę spotykacie się we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 W ta niedzielę spotykacie się we Wrocławiu? o oficjalnym spocie bedzie info w spoty/zloty z tego wiem to w ta niedziele raczej nie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 i liap tylko 12 oponek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 witka ja wjezdzam swoja do srodka z domelem i mackiem kruku komandos tez beda tak ze klubik poreklamujemy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Z tego co sie orientuje to ma byc tak ... "... wjazd na tuningowisko 35zł (2 osoby + auto) wstęp 10zł od łebka ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Z tego co sie orientuje to ma byc tak ..."... wjazd na tuningowisko 35zł (2 osoby + auto) wstęp 10zł od łebka ... " ja podobnei slyszalem ,tylk oze zamiast 10zl od lebka to 12 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koral Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 jak ktoś ma zamiar wjeżdzać to dajcie znać i staniemy obok siebie. jak coś to będę w sobote wieczorem albo w niedziele rano. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 a tam jest gzdie namiot rozlozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 pewnie tylko wez ze soba dobry udar bo w betonie troche ciezko wchodza śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 trudno przespie sie w aucie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi