imilo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam nie wiem czy dobrze umieściłem ten wątek ale nigdzie wcześniej go nie widziałem a mianowicie chodzi o zamiennik zmieniarki w e39 na odbiornik kart sd lub usb http://allegro.pl/item1170911665_zmieniarka_xcarlink_usb_sd_bmw_e46_e39_i_inne.html chodzi mi o opinie czy warto w to inwestować fabrycznie mam radio kaseciaka z tv i navi a w bagażniku zmieniarkę tylko wkurza mnie ilość muzyki na płycie a mp3 robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Też sie zastanawiam nad tym cudeńkiem - jęsli to bedzie działać z fabrycznym radiem to jest to super sprawa - zmieniarka sie chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Hej. Też nad tym myślełem, ale jakiś czas temu natknąłem się na podobny temat na innym forum i tam osoby, które to miały narzekały na jakośc odbioru. Dlatego ja zostaje przy oryginale. Może ktoś jednak ma takie coś i jest zadowolony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Widzę że dużo się nie dowiem nie wiem co robić czy zaryzykować i kupić w ciemno bo jakość na pewno będzie lepsza od transmitera lub kasety mp3 albo i podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ciężko stwierdzić, widocznie nikt nie przerabiał tego tematu - ale jakby nie było ten adapter jest tańszy od uzywanej oryginalnej zmieniarki, ale nie wiadomo teraz dlatego że jest to produkt oferujący gorszy dźwiek czy dlatego ze zmieniarka jest droga przez to ze nie jest chodliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Może i tak być w sumie to urządzenie też jest no ,, NO NAME " i dopiero wprowadzane na rynek ja chyba zaryzykuje i wtedy dam opinie czy było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi