kozin09 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mam kolorową Navi 16:9 + telefon ale pod panelem jest tylko kaseciak, czyli lipa:sad: Jest jakaś mozliwość podpięcia czegoś co odtwarza CD? Nie wiem np zmieniarki albo jakiegoś adaptera USB, który emuluje działanie zmieniarki? Jak sprawa wyglada z takim czymś? Prosze o łopatologiczne pisanie bo w takich sprawach to jestem noga kompletna :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Hej. Jak podłączyc to nie wiem, ale da się napewno, bo sam tak mam u siebie, czyli duża nawi z kaseciakiem + zmieniarka obok czytnika w bagażniku. Sprawdź może czy masz jakieś wolne kostki obok czytnika od nawi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 No własnie chodzi oto, że chyba nie, nie ma tam wolnego miejsca na podłaczenie czegokolwiek. W miejscu gdzie powinna być zmieniarka u mnie jest albo tuner TV, albo jakiś sterownik o telefonu albo piecyk.:confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Są przynajmniej trzy opcje: - podłączasz zmieniarkę (wymagany kabel pod zmieniarkę) - podłączasz jako zmieniarkę urządzenie co odtwarza MP3 z USB (wymagany kabel pod zmieniarkę) - aktywujesz sobie w monitorze wejście AUX i kabelkiem podłączasz jakiegoś playera, iPoda, lub co innego co ma wyjście na "Jacka" - .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Wygląda u mnie to tak i czy zeby podłaczyć zmieniarke musze puszczać kabel od radia czy jest on juz gdzieś przygotowany? A jak dokładnie wyglada sprawa z ty MiniJackiem? Widać ze "sanki" na zmieniarke są przygotowane. - aktywujesz sobie w monitorze wejście AUX i kabelkiem podłączasz jakiegoś playera, iPoda, lub co innego co ma wyjście na "Jacka" - .... tzn jak aktywuje wejście na monitorze bo nie kumam? Zdjęcie0197.jpg Zdjęcie0198.jpg Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez kozin09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi