MAGNETUS Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam. Mam problem - nie wiem jak dostac sie do głosników w tylnej półce w E36 sedan. Jak można zdjąc osłony patrząc od strony bagażnika? Gdzie są śruby itp? Czy trzeba sciągać maskownice od srodka zeby je odkręcic? Jak to ugryźć ? Pozdrawiam, dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witka.. rozbieralem to juz kilkanascie razy hehe... =trzeba zdjac oslony wewnatrz kabiny (najlepiej wbic pazurki i z czuciem podwazac =wtedy powinno pojawic sie 4 lub 2 srubki na strone(mozliwe ze beda przykryte pod powiedzmy mata wygluszajaca). =.najpierw odlaczamy kabelek (wtyczka )a pozniej odkrecamy srubki = glosnik wymontowywujemy przesuwajac go do wewnetrznej storny( jest zaczep suwakowy).... no problem ajj... glosniki wychodza bez problemu... a raczej sie wysuwaja..podejrzewam ze masz je w takich basowych pudlach malych ..glosniki sa 10cm firmy nokia.. graja dosc przyjemnie jak na seryjne papierki.. oczywiscie przy dosc dobrym radio a nie seryjnym pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNETUS Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witka.. rozbieralem to juz kilkanascie razy hehe... =trzeba zdjac oslony wewnatrz kabiny (najlepiej wbic pazurki i z czuciem podwazac =wtedy powinno pojawic sie 4 lub 2 srubki na strone(mozliwe ze beda przykryte pod powiedzmy mata wygluszajaca). =.najpierw odlaczamy kabelek (wtyczka )a pozniej odkrecamy srubki = glosnik wymontowywujemy przesuwajac go do wewnetrznej storny( jest zaczep suwakowy).... no problem ajj... glosniki wychodza bez problemu... a raczej sie wysuwaja..podejrzewam ze masz je w takich basowych pudlach malych ..glosniki sa 10cm firmy nokia.. graja dosc przyjemnie jak na seryjne papierki.. oczywiscie przy dosc dobrym radio a nie seryjnym pozdrowka Witam. Dzięki TDSerek za pomoc:D i cierpliwość w pisaniu tego hehe:D poradzilem sobie sam, koles ma książke od E36 Szczerze mowiąc to zdejmowalem całą półke, siedzenie itp, zeby sie do nich dostac, ale sie udalo;) Jak zdjąłem to oczywiscie dowiedzialem sie ze same maskownice tez mozna sciagnac A jesli chodzi o glosniki to faktycznie oryginalne Nokia mam, ale nawet dobrze graja;) A jakie polecasz zamienniki? JBL? Dzieki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 polecam wyciagnac te zamontowac 2 bass reflexy i dobry glosnik 30 cm ze wzmakiem... i bedzie git... ajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek1985 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja to bym polecil tez tylko skrzynie na tyl ale w obudowie zamkneitej z jakims infinity 120.3 . Obudowa jest bardzo mala bojedyne 29 litrow. Gra cudownie w e36 i nie meczy. Nic innego Ci sie nie przebije z basem do srodka za tak niska cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi