balt Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wiec panowie tak jestem nowy ale mam troche pytan .chodzi mi o to gdzie i jakim dziale piszecie o tuningu za tydzien moja bunia trafia do lakiernika jest to e36 compakt , napiszcie co sadzicie tym wzorze plastikow,, jest jeszcze jeden problem bo do tego zestawu LUMA jest wszystko do sedana no i tylny zderza niestety nie pasuje oze ktos ma koncepcje co z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wiec panowie tak jestem nowy ale mam troche pytan .chodzi mi o to gdzie i jakim dziale piszecie o tuningu za tydzien moja bunia trafia do lakiernika jest to e36 compakt , napiszcie co sadzicie tym wzorze plastikow,, jest jeszcze jeden problem bo do tego zestawu LUMA jest wszystko do sedana no i tylny zderza niestety nie pasuje oze ktos ma koncepcje co z tym zrobic Ogolem to musisz zwrocic sie chyba do TDserka on ma jakies pojecie o tych tuningowych bajerach , reszta chyba preferuje serie lub german style =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi